Napi horoszkóp július 8. hétfő – Ilyen hét kezdésre nem számítottál! Légy óvatos!

akadályt - Napi horoszkóp július 8. hétfő – Ilyen hét kezdésre nem számítottál! Légy óvatos!

Napi horoszkóp július 8. hétfő – Ilyen hét kezdésre nem számítottál! Légy óvatos!

Ha ma van a születésnapod: Idén oda-vissza változtatod a véleményedet, nem vagy képes egy állásponton megmaradni. Bár alapvetően megbízható vagy néhány embert enyhén szólva az őrületbe tudsz kergetni azáltal, hogy frusztrációt okozol nekik. Tanulj meg nagyobb empátiával viseltetni mások felé és megérteni az ő helyzetüket. 

Ha egyedülálló vagy, sok embert fogsz magadhoz vonzani. Az ellenkező nem kifejezetten attraktívnak tart ebben az időszakban. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel sok hullámvölgyet éltek meg. Fontos, hogy elfogadjátok a különbözőségeiteket és megértsétek, hogy mindkettőtöknek lehet igaza, attól hogy más megközelítésből szemlélitek a dolgokat.

Kos

A csillagok arra ösztönöznek, hogy tevékenyebb légy, ellenkező esetben teljesen visszavonulsz a magányodba. Válaszd meg gondosan a szavaidat, amelyeket mások felé intézel. Kerüld el a vitákat azokkal, akik nagy befolyást gyakorolnak az életedre.

 Bika

Olyan híreket hallasz, amelyek miatt azonnal felkapod a telefont, hogy megoszd a véleményedet másokkal. Hamar észre fogod venni, hogy szinte mindenki más véleménnyel van az üggyel kapcsolatban. Légy hajlandó elfogadni a tiédtől eltérő nézőpontokat is.

Ikrek

Lehet, hogy nézeteltérés merül fel közted és egy közeli ismerősöd között. Az egyet nem értés költségvetési kérdések miatt alakul ki. A haragod a felszínre fog törni. Érdemes volna a pénzforrásodat felosztani, különösen akkor, ha gyakran kerülsz nehéz időszakba.

Rák

Sok különböző véleményt fogsz hallani, és ennek eredményeként megváltozhat egy közelmúltbéli beszélgetésről alkotott véleményed. Próbálj meg higgadt hangnemet fenntartani egy eszmecsere során. Tartsd tiszteletben mások nézeteit.

Oroszlán

Úgy döntesz, hogy egy csendes napot töltesz el otthon, ahelyett, hogy valamilyen aktív, csoportos kikapcsolódás mellett tennéd le a voksodat. Sok minden jár most a fejedben. Egy gyermek vagy egy másik szeretett személy csalódást okozhat.

Szűz

Egy új barátod a középpontba kerül és szeretné átvenni az irányítást. Egy fontos üggyel kell foglalkoznod, aminek az első lépése az lesz, hogy ezzel a személlyel egyezségre juss. Egy szeretett személy teljes mértékben önmagát fogja adni.

Mérleg

Hagyatkozz egy olyan személyre, akin most a felelősség van egy olyan üggyel kapcsolatban, amiben te is benne vagy. Érdemes volna megtudnod, hogy mi zajlik másokban, de jobb lenne kicsit várnod a kérdések feltevésével. Az indulatod a felszínre fog törni, ha nem így teszel.

Skorpió

Megfogadod, hogy felhívsz egy barátot, akit már nagyon régen láttál. Ez a személy meglepő hírekkel fog szolgálni neked. A vele való beszélgetés sokkal fontosabb lesz, mint azt gondoltad. Ha van lehetőséged elkerülni egy problémát, tedd meg.

Nyilas

A tempó szokatlanul felfokozott lesz körülötted, mivel sok feladatot szeretnél egyszerre végrehajtani. Érdemes így stresszelni, amikor az idődet a barátaiddal is tölthetnéd egy vízparton? Döntsd el, hogy melyik esemény fontosabb számodra, melyik bír nagyobb jelentőséggel.

Bak

Minden tekintet feléd fordul. Úgy tűnik, hogy másoknak akarod diktálni a tempót, még akkor is, ha nem veszed észre. Kerüld a vitákat és hallgasd meg, hogy mások mit akarnak mondani. Egy feljebbvalód azt gondolja, hogy nem felelsz meg teljesen az elvárásainak, ami most nagyon rosszul érint. Beszéljétek meg a dolgot, az segíteni fog.

Vízöntő

Sok dolog történik körülötted, de erről most nem igazán akarsz beszélni senkinek. Megpróbálod feldolgozni a problémát magadban és túljutni a frusztráción. Egy új személlyel való kapcsolatban gyökerezik a benned felmerülő érzelmek oka.

Halak

A barátaid sokkal fontosabbnak tartják azt, hogy jól érezd magad, mint gondolnád. Mondj igent egy közös programra, összejövetelre. Sokan szeretnék, hogy te is velük légy. Lazíts és tartsd fenn a humorérzékedet, közben figyelj arra, hogy mi zajlik körülötted.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL