Napi horoszkóp június 3. vasárnap – Ma beköszönt az életedbe a szerencse! Készen állsz?

horo - Napi horoszkóp június 3. vasárnap – Ma beköszönt az életedbe a szerencse! Készen állsz?

Ha ma van a születésnapod: Idén megtanulsz bízni a logikádban. Mindig is volt egy kifejezetten intellektuális oldalad, de ez most még nagyobb hangsúlyt fog kapni. A lehetőségek is szépen sorakoznak majd előtted, mert sokan felismerik a kompetenciádat.

Ha egyedülálló vagy, akkor szerencséd lesz az ismerkedés terén, ugyanis rengeteg hódolót fogsz magadhoz vonzani. Az egyetlen dolgod az lesz, hogy a megfelelőt kiválaszd közülük. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ti ketten gyakran hajnalokig képesek lesztek beszélgetni. Azt érzitek, hogy nem tudtok egymásra unni.

Kos

Egy lehetőség váratlanul fel fog bukkanni előtted. Tudd, hogy egy szeretett személy melletted lesz, bárhogy is dönts. Ne hagyd, hogy bármi is keresztbehúzza a terveidet, csak azon változtass, amin te is akarsz.

Bika

Nem fogsz habozni, hogy részt vegyél valamiben vagy, hogy segítségére siess valakinek. Egy közelmúltbeli döntésedet lehet, hogy át kell gondolnod. Egy barátoddal új hobbiba kezdtek bele, ami mindkettőtöknek boldog órákat fog hozni.

Ikrek

Lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, ahol újra fogsz gondolni egy közelmúltban történt vitát. Ismerd el, hogy nem mindenkinek egyezik a véleménye és próbáld meg tiszteletben tartani a másik nézőpontját. Engedj egy kis mókát az életedbe.

Rák

Úgy érzed, hogy most nincs is nagyobb vágyad, mint egy kis csendes pihenőt tartani otthon a családdal. Egy négyszemközti beszélgetés kifejezetten fontossá válhat. Elgondolkodsz azon, hogy hosszútáv partnerkapcsolatot alakíts ki valakivel.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy erőlködés nélkül képes vagy megtalálni a helyes szavakat minden helyzetben. Hagyd, hogy egy fesztelen és őszinte beszélgetés alakuljon ki egy rokonnal, baráttal vagy akár a szomszéddal. Azon veszitek észre magatokat, hogy úgy elcsacsogjátok az időt, mintha nem lenne holnap.

Szűz

Légy figyelmes egy eljárással kapcsolatban, amiben benne vagy. Azon töprengsz, hogy mi lenne a legjobb választás egy nagyobb beruházással kapcsolatban. Most különösen szerencsés vagy pénzügyek terén, de ne vállalj semmilyen kockázatot.

Mérleg

Sokan keresik a társaságodat. Egy kolléga vagy egy hódoló úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy felkeltse a figyelmedet. Ne feledd, hogy hétvége van, így az is legyen fontos, hogy te mivel szeretnéd tölteni a szabadidődet.

Skorpió

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol úgy érzed, hogy ideje egy nagy változást megtenni, bár még nem érzed magad teljesen késznek. Gondold át, hogy mit szeretnél és vond be egy szerettedet is, hogy könnyebb legyen megválasztani a helyes útirányt.

Nyilas

Egy barátod erőfeszítései mélyen meg fognak érinteni és tetszik az a fajta lelkesedés, ami ezt a személyt körülveszi. Egy helyzetet sokkal tisztábban fogsz látni, mint eddig bármikor. Szívd magadba azt a pozitív rezgést, ami most körülvesz.

Bak

A terveid dugába dőlnek, mert egy hozzád közel álló személy úgy dönt, hogy összejövetelt tart. Lehet, hogy elgondolkodsz rajta egy időre, mi lenne a helyes lépés, menni vagy maradni. Kérdezd meg a párodat, hogy ő mit gondol.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy talán érdemesebb lenne egy kihívásokkal teli helyzetet más szemszögből megvizsgálni. Kicsit függetleníteni magad tőle szellemben. Ennek eredményeképpen meg fogod látni, hogy melyik irányba kell elindulnod. Béke érzése száll rád, ha megérted, hogy a körülötted lévőkben most mi lakozik.

Halak

Egy barátod arra törekszik, hogy meggyőzzön valamiről. Próbál minden trükköt bevetni, hogy rávegyen, azt csináljátok, amit ő szeretne. Tiszteld a saját vágyaidat. Ha te nem szeretnéd azt csinálni, amit javasol, akkor ne tedd.

FORRÁS: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL