Napi horoszkóp szeptember 17. hétfő- Bikák, Oroszlánok, Szüzek, Kosok, Vízöntők jól figyeljetek, ez lesz a ti napotok!

napotok - Napi horoszkóp szeptember 17. hétfő- Bikák, Oroszlánok, Szüzek, Kosok, Vízöntők jól figyeljetek, ez lesz a ti napotok!

Napi horoszkóp szeptember 17. hétfő- Bikák, Oroszlánok, Szüzek, Kosok, Vízöntők jól figyeljetek, ez lesz a ti napotok!

Ha ma van a születésnapod: A kapcsolataid sokkal fontosabbá válnak, mint az elmúlt időszakban. Legyen szó a főnöködről, egy kollégádról vagy barátodról, rá fogsz jönni, hogy mennyire jó érzés egy stabil személyes kapcsolatot ápolni és abban benne lenni.

Ha egyedülálló vagy felhagysz az akadékoskodásoddal és a kritikus hozzáállásoddal, amely teret enged a potenciális jelöltek érkezésének. Lehetséges, hogy még ebben az évben kialakítasz valakivel egy szoros kapcsolatot. Ha párban vagy, akkor a kedveseddel képesek lesztek elfogadni a másik különbözőségeit és a pozitív oldaláról szemlélni az eseményeket.

Kos

Jobb lábbal fogsz ébredni és megérted, hogy mi különböztet meg téged egy hatalmi helyzetben lévő személytől. Kevésbé leszel konzervatív, sokkal aktívabban fogsz tevékenykedni. Konkrétan tudod, hogy mihez nyúlj, ha felmerül egy probléma.

Bika

Tudd, hogy mikor kell visszább venned és nem olyan rámenősnek lenned. Gyakran makacsul viselkedsz és tartod az álláspontodat, még akkor is, ha az ellenkező oldalnak van igaza. Ez a fajta hozzáállás probléma forrásává válhat. Hagyatkozz most másokra.

Ikrek

Eléggé előkelően viselkedsz mostanában. Nagyon elfoglalt leszel, mivel részt kell venned egy megbeszélésen egy különösen fontos kérdés kapcsán. Egyéb társasági eseményeket most be sem tudnál erőszakolni a napirendedbe.

Rák

Vedd kezedbe az irányítást és foglalkozz egy problémával, ami folyamatosan felüti a fejét. Minden eszközöd megvan hozzá. Légy tisztában vele, hogy egy szülő, idős rokon vagy partner mit szeretne. Őrizd meg a humorérzékedet egy olyan megjegyzés hallatán, amit azonnal kitörölnél a gondolataidból.

Oroszlán

Próbáld megszerezni a szükséges információkat. Minél nagyobb a választási lehetőséged, annál jobb lesz a kapott reakció is. Ha egy tanfolyam elkezdését fontolgatod, akkor vágj bele és hatására a látásmódod is bővülni fog.

Szűz

Egy négyszemközti beszélgetés felnyitja a szemedet és lehet, hogy egy új útra kalauzol téged. Radikálisan megváltozik az, ahogyan ennek hatására egy lehetőségre fogsz tekinteni. Az új élmény valószínűleg kapcsolatban fog állni egy közeli baráttal.

Mérleg

Továbbra is hagyd, hogy mások vezessenek. Még nem jött el az ideje annak, hogy kikiáltsd az elképzeléseidet. Ehelyett inkább ismerd meg jobban azt, hogy mi zajlik a többiekben. Tudni fogod, hogy mikor lendülj akcióba.

Skorpió

Szedd össze magad és intézz el minél több dolgot a hétvége előtt. Lehetséges, hogy már unod az ismert helyeket, ezért valami új irányba fogsz elindulni. Az sem árt, ha magadban kezded el a változást.

Nyilas

Szeretnél egy baráttal találkozni és megtudni, hogy mi újság vele. A humorérzéked a magaslatán lesz, amikor egy kollégáddal beszélgetsz a munkahelyen, de úgy érzed, hogy ennél több együttlétet nem igényel a kapcsolatotok. Döntsd el, hogy kivel szeretnéd tölteni ezt a hétvégét.

Bak

Képes vagy rá, hogy a sorok között olvass és megtudd, hogy mit nem osztanak meg veled. Kérdéseket fogsz feltenni, hogy megerősítsd ezt az előérzetedet. Ez lehet, hogy magában foglalja a családodat vagy a párkapcsolatodat.

Vízöntő

Keress fel valakit, akit már nagyon régen nem láttál. Ez a személy olyan számodra, mintha a testvéred lenne és mindig öröm az együttlét vele. Ne vegyél készpénznek valamit, amit egy ismerőstől hallasz, hiszen valószínű, hogy csak pletykáról van szó.

Halak

A költekezéseiddel talán túlzásba estél és észre sem veszed, hogy milyen károkat okozol. Használd a józan eszed, még akkor is, ha valakit meghívsz egy ebédre. Válassz egy közepesen drága éttermet inkább, hiszen a társaság az, ami számít.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL