Neked mi a szeretetnyelved? És a párodnak? A csillagjegyeitek alapján kiderül

A szeretetnyelv abban segít minket, hogy a lehető legjobb módon legyünk képesek kommunikálni szeretteinkkel és kielégíteni érzelmi szükségleteiket. Ha megtudod, hogy mi a másik és mi a te szeretetnyelved, az a kapcsolat javára válhat.

Ebben szerencsére segítségül hívhatjuk a zodiákusokat, amelyek nagy behatással vannak rá. Tudd meg, hogy melyik csillagjegynek mi a szeretetnyelve.

Kos – Elismerő szavak

Ha a párod vagy egy szeretted elismerően nyilatkozik rólad és kedves dolgokat mond rád, az képes téged a legjobban feldobni.

Bika – Ajándékozás

Szereted, ha a számodra fontos személyek úgy fejezik ki feléd szeretetüket, hogy kisebb-nagyobb ajándékokkal lepnek meg. Így érzed a leginkább, ha valaki fontosnak tart téged.

Ikrek – Fizikai érintés

Számodra egy nagyon fontos kifejező eszköze a szeretetnek. Szereted, ha a testi közelség által, mint ölelés, érintés, simogatás, fejezi ki valaki a szeretetét. Imádsz csak úgy kéz a kézben órákat beszélgetni a pároddal.

Rák – Minőségi idő és elismerő szavak

Azokkal szeretsz lenni, akik igazán fontosak számodra és olyan dologgal foglalkozzatok, ami mindkettőtök számára kielégítő. Ugyanakkor annak is nagyon örülsz, ha elismerően nyilatkoznak rólad.

Oroszlán – Elismerő szavak

Oroszlánként szükséged van arra, hogy az egód folyamatosan ápolva legyen, ennek pedig elengedhetetlen eleme az, hogy elismerő szavakat hallj a személyedre vonatkozóan.

Szűz – Szívességek

Szereted, ha valaki így fejezi ki a szeretetét. Te vagy az egyik legsegítőkészebb jegy és a kisebb-nagyobb gesztusok a világot jelentik számodra. Cserébe te is ezt szereted felajánlani másoknak. Az ilyen dolgok azok, amelyek erősítik számodra a kötődést.

Mérleg – Ajándékozás

Legyen szó bármilyen ajándékról, apró, nagy, vásárolt vagy kézzel készített, a meglepetés és a gesztus a lényeg. A legapróbb ajándékkal is kenyérre lehet kenni őket.

Skorpió – Testi érintés

A legszenvedélyesebb jegy mind közül, aki a leginkább az ágyban tudja kifejezésre juttatni az érzéseit, ha párkapcsolatról van szó. Egyéb esetekben is nagyon fontos számára az ölelés és az érintés, fizikailag közel van azokhoz, akiket szeret.

Nyilas – Elismerő szavak

Szeretik hallani, hogy mennyire kedveleik, szeretik őket mások és milyen nagyra tartják a tetteiket. A legjobb módja, hogy közelebb kerülj egy Nyilashoz az, ha közös élményeket szerzel vele és támogatod a szavaiddal.

Bak – Szívességek

Ahhoz, hogy közel kerülj egy Bakhoz, a legfontosabb, hogy időt tölts vele és megtégy neki olyan szívességeket, amelyekkel könnyítheted az életét. Tudnia kell, hogy bármikor számíthat rád és fontos leszel neki. Szeretik, ha gondoskodnak róluk.

Vízöntő – Szívességek

Ahogyan a Bakok, úgy Vízöntők is szeretik, ha másokhoz fordulhatnak szívességért cserébe. Nagyra értékelik azokat az embereket, akik pozitív befolyást gyakorolnak tetteikkel mások életére.

Halak – Testi érintés és minőségi idő

Nagyon fontos számukra az, hogy olyan emberekkel vegyék körbe magukat, akiket igazán szeretnek, és akikről érzik, hogy viszont szeretik őket és fontosak számukra. A fizikai érintés által biztonságban érzik magukat.

tudasfaja.com

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL