Nézd meg Nostradamus mágikus köre mit üzen neked!

Nem csak a világ jövőjét látta, de neked is jósol a bűvös körrel…

Michel de Nostredame, ismertebb nevén Nostradamus, a látnoki képességekkel rendelkező francia orvos 1503-ban született, és minden idők legnagyobb jósának tartják.

Bár jóslatai nehezen értelmezhetők, mert sejtelmes nyelven íródtak, mégis tudományosan bizonyított, hogy jövendöléseinek 95%-a bekövetkeztek. Most a segítségével bepillanthatsz a jövődbe, és választ kaphatsz egy olyan kérdésedre, ami nagyon foglalkoztat.

Egyszerűen csak csukd be a szemed és koncentrálj arra a kérdésre vagy problémakörre, ami jelen pillanatban a legjobban foglalkoztat, és amire nagyon szeretnél választ kapni. Ezután még mindig csukott szemmel bökj rá az alábbi képre, és utána kinyithatod a szemed!

Nézd meg milyen számra mutat az ujjad, és olvasd el a számhoz tartozó leírást:

1. Igen!
Azon kevés emberek közé tartozol, aki még a legnehezebb helyzetekben is megőrzi hitét és lélekjelenlétét. Ne add fel most sem! Kitartásod és türelmed meghozza gyümölcsét és a probléma hamarosan megoldódik! Bízz magadban és másokban is!

2. Igen! DE még nem ma és nem is holnap!
Van valaki, aki megpróbál az utadba állni és igyekszik minden szálat összekuszálni körülötted. Nagyon fontos, hogy ne konfrontálódj! Próbálj meg békés, pozitív megoldást találni a helyzetre.

3. Igen!
A következő napok eseményei minden elvárásodat felülmúlják. Ne siesd el a dolgokat, használd ki bölcsen a tartalékaidat. Ha így teszel, akkor minden a te előrejutásodat fogja szolgálni. Légy türelmes és kitartó az elkövetkező időszakban.

4. Igen! A szerencse melléd áll!
Nincs más dolgod, mint évezni a következő boldog időszakot. A szerencse kísér most téged, nincs okod kételkedni abban, hogy minden kedvezően alakul.

5. Jó időben, jó helyen.
Most minden figyelem rád irányul. Itt az alkalom, hogy megmutasd benned igazán meg lehet bízni. Soha ne taktikázz, mert elveszítheted a beléd fektetett bizalmat.

6. Rosszabbul alakulnak a dolgok, mint gondoltad.
Sajnos rossz volt a kiindulópont. Nem úgy vannak a dolgok, ahogyan azt elsőre gondoltad. Hallgasd meg a szeretteid véleményét és ne kergess hiú ábrándokat!

7. A megoldás még nem jött el.
Ne aggodalmaskodj és rágódj a problémán! Adj időt magadnak, és csak próbáld meg élvezni a pillanatot. Hamarosan minden alakul magától.

8. Légy óvatos!
Ne higgy el mindent, amit mások mondanak. Tarts távolságot és ne bízz meg mindenkiben. Most mindent jobb színben látsz, mint amilyen valójában. Legyél óvatos, így nem fogsz csalódni!

9. Kétségtelenül sikerül!
De egyedül, segítség nélkül nem fog menni. Oszd meg a problémádat egy jó barátoddal, aki reálisan látja a dolgokat.

10. Igen! De ne hagyd, hogy félrevezessenek!
Bízz meg magadban és hagyatkozz a megérzéseidre. Legyél erős és akkor nem érhet csalódás!

11. Korai lenne még választ kapnod.
Még nincs itt az ideje, hogy megkapd a választ. Legyél türelemmel és hamarosan a legjobb időben érkezik meg hozzád a válasz, ami mindenképpen pozitív lesz.

12. Nagyon is lehetséges!
Minden sokkal gyorsabban és pozitívabban fog alakulni, mint ahogyan gondolnád. Kerüld el a negatív, lehúzó embereket és vedd körbe magad azokkal, akik őszintén a barátaid és hisznek benned!

13. Minden a terv szerint alakul!
Ha késlekedsz és tétovázol, az félrevezető lehet az embereknek. Azt fogják hinni, hogy megbízhatatlan és kiszámíthatatlan vagy. Ez nem szolgálja a Te javadat. Törd szét ezt a képet! Többen szeretnek, mint gondolnád.

14. Minden rendben lesz!
De csak akkor, ha teszel érte! Már ma tegyél egy lépést a célod felé és ne késlekedj! Vedd kezedbe az irányítást, az ötleteidet siker koronázza.

15. Igen! A szerencse rád vár!
Hamarosan váratlan szerencsében lesz részed. Ne tegyél semmit, csak várj! Az elhamarkodott lépések most nem vezetnek eredményre.

16. Minden álmod valóra válik!
Bár nem úgy, ahogyan elképzelted, de minden reményed teljesül. Állj készen a megoldásra és legyél rugalmas! Ne utasítsd el a különböző lehetőségeket!

17. A válasz még kérdéses!
Gondold át még egyszer, mire vágysz. Talán túl magasra tetted a lécet. A helyzet egyelőre változatlan marad. Ha letisztult benned mit is szeretnél valójában, akkor körülményeid jól alakulnak majd. Figyelj oda, mit súg a belső hangod!

18. Nehézségekre számíthatsz.
Időbe telik, míg helyre jössz a csalódásból. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a vágyaidról. Épp ellenkezőleg: pozitív hozadéka lesz az eseményeknek. Sokan állnak melléd így baráti köröd kedves személyekkel bővül!

19. A bizalmatlanság és a harag távol állnak tőled!
Azonban ha nem engeded el a félelmeidet, akkor elszalasztod a sikert! Ha a szerencse melléd szegődik, ne legyél bizonytalan és túlzottan szerény! Engedd el ezeket az érzéseket! Legyél nyitott és kedves az emberekkel!

20. Igen!
A szerencse hamarosan beköszönt életedbe! Ne kételkedj a pozitív eredményben! A szerencse hosszan elkísér utadon.

21. Igen!
Hogy teljesüljön, amire vágysz, már csak egy kis erőfeszítést kell tenned. Légy bátor és kockáztass, szedd össze minden erőd és tedd meg az utolsó lépéseket a siker felé vezető úton! Figyelj a környezetedben történő dolgokra és emlékezz rá: nincsenek véletlenek!

FORRÁS: http://szabadonebredok.blog/nezd-meg-nostradamus-magikus-kore-mit-uzen-neked-85146


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL