Angyali üzenet a mai éjszakára: a tiszta szív és a hit, képes a lehetetlent is elérni!

Angyali üzenet a mai éjszakára: a tiszta szív és a hit, képes a lehetetlent is elérni!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a nap fénye átöleli a világot, szeretnék veletek megosztani egy inspiráló és lelket emelő üzenetet. A mai üzenetünk: “A tiszta szív és a hit, képes a lehetetlent is elérni!”

A tiszta szív és a hit ereje

“Amit tehát imádságban kértek, higgyétek, hogy megkapjátok, és meglesz az nektek.” (Márk 11:24). Ez a bibliai idézet azt üzeni nekünk, hogy a tiszta szívvel és a mély hittel történő imádság képes megváltoztatni a világot. Amikor teljes szívvel és őszinte hittel fordulunk Istenhez, akkor az, amit lehetetlennek gondoltunk, valósággá válhat.

A mai napra szóló jóslatom az, hogy azok számára, akik tiszta szívvel és hittel élnek, azokkal a közeljövőben olyan események történnek, amelyek megmutatják a hitük erejét. Ez lehet egy váratlan megoldás egy nehéz helyzetre, egy régóta várt álom megvalósulása, vagy egy olyan változás, amely előtt korábban akadályok álltak. Hiszem, hogy a tiszta szív és a hit együtt képesek a lehetetlent is elérni.

A tiszta szívvel történő imádság és a lelki megújulás

Használjátok ki ezt az alkalmat arra, hogy elmélyedjetek imádságban, meditációban, és engedjétek, hogy a hit ereje átjárja a szíveteket és az elméteket. Törekedjetek arra, hogy tiszta szívvel és hittel forduljatok Isten felé, és engedjétek, hogy a hit megerősítse és vezesse az életeteket. Hiszem, hogy a tiszta szívvel és hittel történő imádság hozza el a legnagyobb változásokat az életetekben!

Kedves Olvasóink, bízzatok a tiszta szív és a hit erejében, és higgyetek abban, hogy képesek vagytok a lehetetlent is elérni. Áldott és csodákkal teli napot kívánok nektek, tele hitből és bizalomból fakadó megvalósulásokkal!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével