Az angyali kapu megnyílik, és gyógyító energia árad Rád!

Az angyali kapu megnyílik, és gyógyító energia árad Rád!

Kedves Olvasóink,

Szeretnék veletek megosztani egy rendkívül biztató és energiával teli üzenetet: Az angyali kapu megnyílik, és gyógyító energia árad Rád!

Ez az üzenet arról szól, hogy egy különleges és csodálatos pillanat áll előttünk, amikor az angyali világ kapuja megnyílik, és egy gyógyító energiaáramlás kezdődik, amely átjárja az életünk minden szegletét. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Mert Ő angyalainak parancsolja felőled, hogy őrízzenek téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11). Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy az angyalok mindig velünk vannak, hogy védelmezzenek és támogassanak minket.

Ahogy az angyali kapu megnyílik, készüljünk fel arra, hogy befogadjuk ezt a gyógyító energiát. Ez az energia nem csak a fizikai testet, hanem a lelket és az elmét is gyógyítja. Legyetek nyitottak a jelekre és az üzenetekre, amelyek az angyaloktól érkeznek, és amelyek segítenek nektek megérteni, hogyan használhatjátok fel ezt az energiát a legjobban.

Ima az Angyali Gyógyító Energiaért:

“Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm, hogy megnyitottad az angyali kaput, és ezáltal a gyógyító energiák áramlását. Kérlek, segíts nekem teljesen nyitott szívvel és elmével fogadni ezt az energiát. Tölts el engem hittel és bátorsággal, hogy teljes mértékben kihasználjam ezt a gyógyító erőt az életemben. Áraszd rám a szeretetedet és a békességedet, hogy erőt és vigaszt találjak minden nap. Segíts nekem észrevenni az angyalok által küldött jeleket és üzeneteket, amelyek vezetnek és támogatnak az utamon.

Ámen.”

Kedves Olvasók, tartsátok nyitva a szíveteket, és álljatok készen arra, hogy befogadjátok az angyali világ gyógyító energiáját. Hiszem, hogy ez az energia új erőt, reményt és gyógyulást hoz az életetekbe. Fogadjátok el ezt az áldást, és használjátok ki minden lehetőséget, amit az élet kínál nektek.

Áldásokkal és szeretettel töltött időszakot kívánok nektek, tele gyógyulással és angyali vezetéssel!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!