Az Ég Angyalai körbevesznek: új fejezet kezdődik az életedben

Az Ég Angyalai körbevesznek: új fejezet kezdődik az életedben!

Kedves Olvasónk!

Mindenki számára vannak olyan időszakok, amikor a felhők sűrűn borítják az eget, és az eső szüntelenül esik. Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról a csodálatos igazságról, hogy az ég angyalai folyamatosan velünk vannak, kitárják szárnyaikat, és így védelmeznek minket minden bajtól.

“Mert az ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek minden utaidon.” – Zsoltárok 91:11

A nehéz időszakok mindig próbára teszik hitünket, de mindig emlékeztetünk arra: nem vagyunk egyedül ebben a küzdelemben. Istennek csodálatos terve van velünk, és Ő mindig mellettünk áll.

Nézz körül és légy nyitott az angyali üzenetekre. Hiszem, hogy sokan közületek most éppen az új élet szakaszához érkeztek, és Isten angyalai már megkezdték a munkát körülöttük. Talán egy kedves mosolyban, egy váratlan segítségben, vagy egy halkan suttogott imában érzed meg Őket.

A jó hír: a viharos időszaknak vége, kedves olvasó. Az ég angyalai most  melletted állnak, és készítenek egy ragyogó jövőt számodra. Néhány hét múlva olyan változások jönnek az életedbe, amelyekről eddig csak álmodoztál.

Emlékezz, ezek a változások nem csak neked szólnak. Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is! Amikor az üzenet terjed, az angyalok szárnyalása egyre szélesebb körben érezhető, és az emberek élete csodálatos módon megváltozik. Minél többen osztják meg, annál nagyobb az erő, ami mögöttünk áll.

Ne hagyd, hogy a kételyek visszatartsanak. Engedd, hogy az angyali üzenetek ereje betöltse a szívedet, és vezessen azokhoz az a csodákhoz, amikre Isten már régóta próbál fekészíteni téged. Az Úr veled van! Ámen.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!