Az Univerzum ajándéka: a minden bajból kisegítő ima

Az Univerzum ajándéka: a minden bajból kisegítő ima

Kedves Olvasóink,

Szeretnék veletek megosztani egy erőteljes üzenetet és imát, ami kisegíthet benneteket a bajból. Emlékezzünk arra, hogy a hit, a remény és az imádság hatalmas erővel bírnak.

Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Mindenekelőtt pedig kérlek benneteket, hogy esedezések, imák, könyörgések, hálaadások legyenek minden emberért.” (1Timóteus 2:1). Ez a vers arról szól, hogy az imádság ereje képes megváltoztatni a körülményeket és segíthet nekünk a legnehezebb időkben is.

Ez olyan lehetőséget kínál nekünk, hogy megtapasztaljuk az imádság gyógyító és megváltó erejét. Hiszem, hogy az Univerzum és a Teremtő figyel minden imánkra, és válaszol a szükségleteinkre. Ezért készítettem nektek egy különleges imát, ami segíthet a nehéz időkben.

A minden bajból kisegítő ima:

“Drága Mennyei Atyám, köszönöm, hogy minden körülmények között hozzád fordulhatok. Kérlek, hallgasd meg az imámat, és segíts nekem átvészelni a jelenlegi nehézségeimet. Tudom, hogy Te vagy az erőm forrása és a reményem alapja. Kérlek, áraszd rám a bölcsességedet és a türelmedet, hogy meglássam a helyzetben rejlő lehetőségeket és megtaláljam a megoldásokat.

Vezess engem az igazságod fényében, és adj erőt, hogy szembe tudjak nézni a kihívásokkal. Adj bátorságot és erőt, hogy ne veszítsem el a hitet, még a legnehezebb időkben sem.

Hiszem, hogy az Univerzum energiái dolgoznak az életemben, és hogy az angyalok segítenek nekem megtalálni az utat a bajból való kiszabaduláshoz. Nyisd meg szívemet és elmémet, hogy észrevegyem az Univerzum által küldött jeleket és útmutatást.

Kérlek, küldj nekem üzenetet, álmokat, intuíciót vagy bármilyen formában érkező jelet, ami segít eligazodni ebben a helyzetben. Tudom, hogy minden kihívás egy lehetőség a fejlődésre és a tanulásra.

Áldd meg ezt a napot, és segíts, hogy a nehézségek ellenére is megtaláljam a békét és a harmóniát. Hálás vagyok minden tanításért, amit ez a helyzet ad nekem, és nyitott vagyok minden áldásra, amit az élet előkészített számomra.

Ámen.”

Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy az imádság ereje valódi változást hozhat az életetekben. Legyen a mostani az a pillanat, amikor megtapasztaljátok a hit, a remény és az imádság gyógyító erejét. Hiszem, hogy az Univerzum és az angyalok figyelnek minden szóra, amit mondunk, és minden gondolatra, amire gondolunk. Bízzatok abban, hogy a válaszok és a megoldások közelebb vannak, mint azt gondolnátok!

Áldásokkal és szeretettel töltött estét kívánok nektek, tele Isten irgalmas szeretetével és az Univerzum végtelen bölcsességével!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!