Az Univerzum bősége és az Isteni szeretet vár rátok. Kérjetek hittel, és megadatik!

Az Univerzum bősége és az Isteni szeretet vár rátok. Kérjetek hittel, és megadatik!

Kedves Olvasónk!

Egy csodálatos ígéret van a Bibliában, ami így szól: “Kérjetek, és megadatik néktek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik néktek.” (Máté 7:7). Ez az ígéret arra emlékeztet minket, hogy ha bízunk az Univerzum erejében és nyitott szívvel közelítünk hozzá, akkor minden lehetőség a miénk lehet!

Gyakran beszélünk arról, hogy hogyan vezethet minket az Isteni szeretet és a pozitív hozzáállás a teljesebb élethez.

Ebben a spirituális utazásban, amit az életünknek hívunk, fontos, hogy emlékezzünk: a jövő nincs kőbe vésve. A jövendőmondás nem csak a jövő egyszerű megjósolása, hanem a lehetséges utak feltárása is. Amikor kérünk, valójában teret nyitunk lehetőségeinknek, és az Univerzum válaszolni fog.

Engedjétek meg, hogy egy kis útmutatást adjak ehhez: Állítsátok be gondolataitokat a pozitívra, legyetek nyitottak a változásra, és engedjétek, hogy az élet bősége áramoljon felétek. “A gondolkodásod korlátai a lehetőségeid korlátai.” Tehát bontsátok le ezeket a korlátokat, és higgyetek abban, hogy ami jó, az elérhető számotokra!

Az Univerzum bősége és az Isteni szeretet vár rátok. Kérjetek hittel, és megadatik!

Szeretettel és fényben,

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/

A jó karma megteremtésének titka: a szeretet és a pozitív cselekedetek hatalma


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével