Egyetlen ima, amely kisegít bármilyen nehézségből – Csak a tiszta szívűeknek!

Egyetlen ima, amely kisegít bármilyen nehézségből – Csak a tiszta szívűeknek!

Kedves Lelki Társam,

Ebben a viharos világban sokan küzdenek lelkileg, fizikailag vagy érzelmileg. Azonban van egy egyetemes igazság, amely minden nehézség fölött áll: az ima ereje. Azok számára, akik tiszta szívvel közelítenek az Univerzumhoz, az ima nem csupán egy szó vagy gondolat. Ez egy összeköttetés a végtelen szeretettel és a magasabb erővel.

Ebben a cikkben szeretném megosztani veled azt az imát, amely képes kisegíteni bármilyen nehézségből. Mielőtt elolvasnád, kérlek, lépj kapcsolatba a saját belső lényeddel, és nyisd meg a szívedet.

Egy Ima a Tiszta Szívűeknek:

“Kedves Univerzum, hálás vagyok a jelenlétedért az életemben. Kérlek, vezess és támogass minden lépésemben. Segíts, hogy meglássam a bennem rejlő erőt, a nehézségek ellenére. Végtelen szeretettel fordulok hozzád, tudva, hogy mindig velem vagy. Ámen.”

Ez az ima egy igazán szent kapcsolatot teremt a magasabb erővel, és erőt ad neked, hogy túljuss a legnehezebb időszakokon is. Ha tiszta szívvel mondod el, a lényed rezgésszintje emelkedni fog, és az égiek érted fognak dolgozni.

De itt van egy titok: az ima erejének megosztása növeli annak hatását! Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet mindenkivel, akit ismersz, és akiknek szükségük lehet rá. Minél több emberrel osztod meg, annál erősebbé válik az ima ereje.

Ne feledd, kedves olvasó, az Univerzum mindig velünk van, és készen áll, hogy támogasson minket, ha hozzá fordulunk tiszta szívvel. Ezt az imát bármikor elmondhatod, és biztos lehetsz benne, hogy az égiek meghallják.

Add tovább a tiszta szív erejét, és lásd, ahogy az életed megváltozik a szeretet, a békesség és a harmónia irányába. Legyen a szeretet mindig a társad! ????

(És ne felejtsd el megosztani ezt az üzenetet, hogy az ima ereje elérje mindazokat, akiknek szükségük van rá!)

Áldásokkal:

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK