Félelmeink elengedése: az áldások és a bátorság ereje a nehéz időszakokban

Félelmeink elengedése: az áldások és a bátorság ereje a nehéz időszakokban

Szeretett Olvasóink!

Amikor az élet viharai felkavarják körülöttünk a port, és a félelem árnyékot vet az útunkra, emlékezzünk arra, hogy a fény az éjszakát is legyőzi. Az a fény, amely belőlünk sugárzik, megszünteti a sötétséget, és vezet minket a biztonság és békesség felé.

A félelem olyan, mint egy sötét felhő, amely elzárja előlünk a napfényt. De tudjátok, hogy a felhők mögött a nap mindig ragyog. És ahogyan a szél elűzi a felhőket, úgy az Istenbe vetett hitünk is elűzi a félelmeket.

A mai üzenetem az, hogy ne engedd, hogy a félelem elrabolja az örömödet és a békédet. Hiszem, hogy a mai napon Isten el fogja távolítani életedből azokat a félelmeket, amelyek megakadályozzák, hogy teljes szívvel élj.

Mindenható Istenünk, kérünk, áldd meg minden olvasónkat, és töltsd meg szívüket reménnyel és békességgel. Add, hogy megértsék, nem kell félniük, mert Te velük vagy, és védelmezed őket minden rossztól. Add meg nekik a bátorságot és az erőt, hogy szembenézzenek a kihívásokkal, és győztesen kerüljenek ki belőlük. Kérjük, vezess minket azon az úton, amelyet nekünk szántál, és áldd meg életünket gazdag és teljes élettel.

Ámen.

Ezért, ne aggódj, és ne félj, mert az Úr melletted áll. Ő a te erősséged és a te pajzsod. Ő megáldja azokat, akik Hozzá fordulnak, és reményt és békességet ad a szívükbe.

Engedd el a félelmeidet, és bízd Istenre az út vezetését. Hiszem, hogy amikor ezt megteszed, új ajtók fognak megnyílni előtted, és az Úr gazdag áldásaival fog megajándékozni.

Uram, köszönjük, hogy mindig velünk vagy, és sosem hagysz minket magunkra. Kérünk, segíts minket meglátni azokat a lehetőségeket, amelyeket az életünkben teremtettél számunkra, hogy legyőzhessük a félelmeket és az akadályokat. Segíts nekünk megtalálni a bátorságot és az erőt, hogy szembenézzünk a kihívásokkal és győztesen kerüljünk ki belőlük. Add meg nekünk a bölcsességet, hogy megértsük a nehéz időszakok tanításait, és növekedjünk általuk.

Ámen.

Ne felejtsd el megosztani ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az áldásokból. Amikor megosztod, nem csak az áldást adod tovább, de te magad is részesülsz az áldásban.

Áldás és szeretet kísérjen minden lépésedet!

Legyen áldott napod!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”