Hagyd, hogy az égi segítőid legyőzzék azt, ami téged félelemben tart! – A mesteri terv, amely elűzi a félelmet és kitárja a kaput az álmaidhoz!

Hagyd, hogy az égi segítőid legyőzzék azt, ami téged félelemben tart! – A mesteri terv, amely elűzi a félelmet és kitárja a kaput az álmaidhoz!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Üdvözlet, kedves Olvasó!

Ma egy olyan üzenettel érkeztem, amely segíteni fog neked felismerni az égi segítőid erejét és hatalmát. Ha szeretnéd megtudni, hogyan engedd meg, hogy az égi segítőid győzedelmeskedjenek azok felett, amik téged félelemben tartanak, olvass tovább, és fedezd fel a mesteri tervet!

Egy bibliai idézet az égi segítők hatalmáról:

“Mert az ő angyalait elküldi, hogy téged megőrizzenek minden utadon.” (Zsoltárok 91:11)

Látod, kedves Olvasó, az égiek készek és hatalmas erővel rendelkeznek, hogy megvédjenek és segítsenek neked minden utadon. Nem kell egyedül küzdened a félelmekkel vagy az akadályokkal, mert az égi segítőid mindig ott vannak melletted, készen arra, hogy legyőzzék azt, ami téged félelemben tart.

Ima az égi segítségért:

Mennyei Atya, hálás vagyok neked az áldott égi segítőkért, akik mindig készen állnak, hogy segítsenek nekem. Ma arra kérlek, engedd meg, hogy elfogadjam az ő segítségüket, és vezessenek és védjenek engem minden utamon.

Segíts nekem elengedni a félelmet és engedj bízni az égi segítőimben. Engedd, hogy a fényük áthatoljon az árnyékokon, és hadd nyíljon meg az utam az álmaim és vágyaim felé.

Áldás az égi segítségért:

Kedves Olvasó, fogadd el az áldást, amely az égi segítők erejével érkezik hozzád. Hagyd, hogy az ő mesteri tervük kibontakozzon az életedben, és vezessen téged a félelemmentes boldogság és beteljesülő kívánságok felé.

Végezetül, kedves Olvasó, ne feledd, hogy az égiek mindig készen állnak arra, hogy legyőzzék azt, ami téged félelemben tart. Engedd meg, hogy az égi segítőid vezessenek és segítsenek neked, és meglátod, hogy az álmaid és vágyaid valóra fognak válni!

Áldott legyen ez a nap!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK