Hétfő – az új kezdetek áldása

Hétfő – az új kezdetek áldása

Új hét, új kezdetek! Ezen a csodálatos napon, amikor egy új hét kezdetét ünnepeljük, engedjétek meg, hogy elvezesselek titeket egy lelki utazásra, ahol az angyalok üzenetei és az Úr bölcsessége találkozik.

Új Kezdetek Áldása

“Ne emlékezzetek a múltra, ne éljetek a régi dolgokban; mert íme, új dolgokat cselekszem, már kihajtottak, nem veszitek-e észre?” (Ézsaiás 43:18-19). Ez a bibliai vers az új kezdetek ígéretét hordozza, és arra emlékeztet minket, hogy az Úr mindig új utakat nyit meg előttünk. Minden új hét egy új lehetőség arra, hogy elengedjük a múltat és előre nézzünk az Úr ígéretei felé.

A Jövő Csodái

Jövendőmondás szelleme szerint, hadd mondjak egy jóslatot: ez a hét új lehetőségekkel és áldásokkal teli lesz számotokra. Hiszem, hogy az angyalok és az Úr vezetésével minden napotok csodákkal lesz tele, amelyek megerősítik hiteteket és megtöltik szíveteket örömmel.

A megváltozott kertész története

Hadd meséljek el nektek egy történetet, amely az új kezdetek témájához kapcsolódik. Volt egyszer egy kertész, aki elvesztette a reményét, mert a kertje nem hozott gyümölcsöt. Egy vasárnap reggel, amikor éppen feladni készült, egy angyali látomásban az Úr megmutatta neki, hogyan gondozza új módon a kertjét. A kertész követte az útmutatást, és a kertje virágzani kezdett, tele gyümölccsel és színekkel. Ez a történet emlékeztessen bennünket arra, hogy az Úr mindig új kezdeteket és megoldásokat kínál.

Kedves Olvasóim, ezen az új héten bízzunk az Úrban, és legyünk nyitottak az új kezdetekre. Hiszem, hogy az ég áldásai és az angyalok vezetése mellett minden új nap új csodákat hozhat életünkbe. Áldott és csodákkal teli hetet kívánok mindannyiótoknak!

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/