Jézus üzenete a mai éjszakára, advent első vasárnapjára: megbocsátok!

Jézus üzenete a mai éjszakára, advent első vasárnapjára: megbocsátok!

Kedves Olvasóink,

Ahogy elérkezünk advent első vasárnapjához, szeretnék veletek megosztani egy különleges és mély üzenete. A mai éjszakára szóló üzenetünk, Jézus szavai: “Megbocsátok!”

Jézus üzenete advent első vasárnapjára: megbocsátás

“Mert ha megbocsátotok az embereknek vétkeiket, a ti mennyei Atyátok is megbocsát nektek.” (Máté 6:14). Ebben a bibliai idézetben Jézus arra tanít minket, hogy a megbocsátás az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatunk másoknak és önmagunknak. A megbocsátás által szabadokká válhatunk a múlt terheitől, és új kezdetet kaphatunk.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy a megbocsátás ereje átalakítja az életeteket. A megbocsátás nem csak a másokkal való kapcsolatainkat gyógyítja meg, hanem a lelkünk mélyén is megújulást hoz. Ez az adventi időszak tökéletes alkalom arra, hogy elengedjük a múlt sérelmeit és teljes szívvel nyissunk az új lehetőségek felé.

Töltsétek ezt az estét önvizsgálattal, a megbocsátás gyakorlatával, és a belső béke keresésével. Legyen ez a nap a személyes megújulás és a spirituális növekedés napja. Engedjétek meg magatoknak, hogy megtapasztaljátok a megbocsátás felszabadító erejét, és nyissatok meg új remények és lehetőségek felé.

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét a megbocsátásról advent első vasárnapján, és engedjétek, hogy ez az üzenet vezessen titeket a szeretet és a belső béke felé. Áldott és megújító adventi vasárnapot kívánok nektek!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével