Jézus üzenete a mai éjszakára: áldás száll a házadra és a családodra!

Jézus üzenete a mai éjszakára: áldás száll a házadra és a családodra!

Kedves Olvasóink,

Ezen a különleges éjszakán, amikor a csend és a béke átöleli a világot, szeretnék veletek megosztani egy különleges üzenetet: A mai éjszakára Jézus egy meghitt és bátorító üzenetet küldött nekünk: “Áldás száll a házadra és a családodra!”

Jézus üzenete: áldás a házadra és a családodra

“És az én házam imádság háza lesz minden nép számára.” (Márk 11:17). Ebben a bibliai idézetben Jézus arra emlékeztet minket, hogy az Ő jelenléte és áldása minden házat és családot elér, ahol hittel és szeretettel fordulnak Hozzá.

A mai napra szóló jóslatom az, hogy ezen az éjszakán különleges áldások érkeznek a házatokba és a családotokra. Ezek az áldások lehetnek a szeretet megerősödésében, a családi kapcsolatok javulásában vagy az otthoni békében megmutatkozó változások. Hiszem, hogy Jézus üzenete az, hogy ma éjszaka Ő maga áldja meg a családokat, hozva a harmóniát és az összetartást.

Használjátok ki ezt az estét arra, hogy összegyűljetek családotokkal, osszátok meg gondolataitokat, imáitokat, és engedjétek, hogy Jézus üzenete átjárja a szíveteket és otthonotokat. Törekedjetek a családi összetartásra, a szeretet megosztására, és a békés, harmonikus együttlétre!

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét a mai éjszakára, és bízzatok abban, hogy áldásai megtalálják a házatokat és a családotokat. Áldott és békés éjszakát kívánok nektek, tele szeretettel és családi összetartással!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Gábor

Az élet fénye: egy mantra, ami minden akadályt legyőz

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével