Jézus üzenete a mai éjszakára: Áldásom ma éjszaka megtalál Téged, távol tartom tőled a bajt és a problémákat!

Jézus üzenete a mai éjszakára: Áldásom ma éjszaka megtalál Téged, távol tartom tőled a bajt és a problémákat!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a nap lehunyja szemét, és az éjszaka csendje betölti a teret, szeretnék veletek megosztani egy különleges üzenetet. A mai éjszakára Jézus egy biztató és vigasztaló üzenetet küldött nekünk: “Áldásom ma éjszaka megtalál Téged, távol tartom tőled a bajt és a problémákat!”

Jézus üzenete: áldás és védelem

“Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak. Megszégyenülnek és gyalázatra jutnak mindazok, akik gyűlölnek téged. Semmivé lesznek, elpusztulnak, akik veled perbe szállnak. Keresed, és nem találod azokat, akik téged támadnak. Megsemmisülnek teljesen, akik ellened harcolnak. Mert én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom a jobbodat, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítelek!” (Ézsaiás 41:10).

Ez a bibliai idézet azt üzeni nekünk, hogy Isten mindig mellettünk áll, erőt és védelmet nyújtva minden nehézségben.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy ezen az éjszakán különleges áldások érkeznek az életetekbe. Ezek az áldások lehetnek a belső békében, a lelki megújulásban vagy a mindennapi élet problémáinak megoldásában megmutatkozó változások. Hiszem, hogy Jézus üzenete az, hogy ma éjjel őrködik felettetek, távol tartva a bajt és a problémákat.

Az áldások fogadása és a lelki megújulás

Használjátok ki ezt az estét arra, hogy elmélyedjetek imádságban, meditációban, és engedjétek, hogy Jézus üzenete átjárja a szíveteket és elméteket. Nyissátok meg magatokat az áldások fogadására, és bízzatok abban, hogy Jézus ma éjszaka különleges védelmet és gondoskodást nyújt nektek!

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét a mai éjszakára, és bízzatok abban, hogy áldásai megtalálnak titeket. Áldott és békés éjszakát kívánok nektek, tele Isten védelmével és szeretetével!

pozitív gondolatok blog

Gábor

Az élet fénye: egy mantra, ami minden akadályt legyőz

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével