Jézus üzenete a mai éjszakára: gyógyító energiát küldök minden tiszta szívű embernek!

Jézus üzenete a mai éjszakára: gyógyító energiát küldök minden tiszta szívű embernek!

Kedves Olvasóink,

Ahogy eltelik a mai nap, szeretnék veletek megosztani egy különleges és mély üzenetet. A mai éjszakára Jézus egy különleges üzenetet küldött nekünk: “Gyógyító energiát küldök minden tiszta szívű embernek!”

Jézus üzenete: gyógyító energiák áramlása

“Az Úr meggyógyítja a megtört szívűeket, és bekötözi sebeiket.” (Zsoltárok 147:3). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy Isten gyógyító szeretete mindenki számára elérhető, különösen azok számára, akik tiszta szívvel fordulnak Hozzá. Jézus ma éjszakára gyógyító energiákat küld, hogy meggyógyítsa a testünket, elménket és lelkünket.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy a tiszta szívűek megtapasztalják ezt a gyógyító energiát. Ez az energia lehet fizikai gyógyulásban, lelki megkönnyebbülésben vagy szellemi megújulásban megmutatkozó változás. Hiszem, hogy Jézus gyógyító ereje át fogja hatni az életeteket és új reményt, erőt és békét hoz majd.

Használjátok ki ezt az estét arra, hogy elmélyedjetek az imádságban és a meditációban. Nyissátok meg a szíveteket és elméteket Jézus gyógyító energiáinak befogadására. Engedjétek, hogy ezek az energiák átjárjanak titeket, és hozzanak megkönnyebbülést és megújulást minden szinten!

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus gyógyító energiáit a mai éjszakára, és bízzatok abban, hogy ezek az energiák megújítják a testeteket, elméteket és lelketeket. Áldott és gyógyulást hozó éjszakát kívánok mindannyiótoknak!

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével