Jézus üzenete a mai éjszakára: Már nem kell aggódnod, a lelki terheidet átveszem tőled!

Jézus üzenete a mai éjszakára: Már nem kell aggódnod, a lelki terheidet átveszem tőled!

Kedves Olvasóink,

A mai napra, amint beköszönt az este, szeretnék veletek megosztani egy különleges és mély üzenetet. A mai éjszakára Jézus egy fontos üzenetet küldött nekünk: “Már nem kell aggódnod, a lelki terheidet átveszem tőled!”

Jézus üzenete: a terheidet átveszem

“Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek. Mert az én igám boldogító, és az én terhem könnyű.” (Máté 11:28).

Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy Jézus mindig készen áll arra, hogy átvegye terheinket, és megkönnyítse életünket. Ő a remény és a megújulás forrása minden hívő számára.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy azok számára, akik a szívük mélyén vágyakoznak a megkönnyebbülésre és a lelki terhek elengedésére, Jézus üzenete valósággá válik. Ezen az éjszakán érezni fogjátok Jézus gyengéd jelenlétét és az Ő gyógyító szeretetét, amely átveszi és feloldja minden aggodalmatokat és félelmeiteket.

Használjátok ki ezt az estét arra, hogy elmélyedjetek imádságban, meditációban, és engedjétek, hogy Jézus üzenete átjárja a szíveteket. Nyissátok meg a szíveteket és elméteket, engedjétek el a lelki terheket, és bízzatok abban, hogy Jézus átveszi ezeket tőletek. Engedjétek, hogy a béke és a megkönnyebbülés érzése átölelje a lelketeket.

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét a mai éjszakára, és bízzatok abban, hogy Ő átveszi a lelki terheiteket. Áldott és békés éjszakát kívánok nektek, tele lelki megkönnyebbüléssel és megújulással!

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével