Jézus üzenete a mai napra: Egy kívánságodat ma teljesítem, jól gondold át a kérésedet!

Jézus üzenete a mai napra: Egy kívánságodat ma teljesítem, jól gondold át a kérésedet!

Kedves Olvasók,

Szeretnék veletek megosztani egy különleges és inspiráló üzenetet, amely közvetlenül Jézus szívéből származik: “Egy kívánságodat ma teljesítem, jól gondold át a kérésedet!”

Ez az üzenet arra emlékeztet minket, hogy az élet tele van lehetőségekkel, és Isten mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk a legmélyebb vágyaink megvalósításában. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Ez a vers arra ösztönöz bennünket, hogy lépjünk előre hitben és bízzunk abban, hogy Isten készen áll arra, hogy megáldjon minket.

A mai nap egy csodálatos lehetőség arra, hogy átgondoljuk, mi az, ami valóban fontos számunkra. Mire vágyunk legbelül? Mi az, ami igazán számít az életünkben? Jézus arra bátorít bennünket, hogy gondolkodjunk el mélyen, mert egy olyan kívánság, amit ma kérünk, valóra válhat!

A következő napokban figyeljetek az Univerzum jeleire és üzeneteire. Ezek a jelek segíthetnek abban, hogy meglássátok, hogyan teljesülhet a kívánságotok. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy hirtelen felmerülő lehetőség, vagy egy belső megérzés lesz az, ami útmutatást ad nektek. Ezek a jelek Jézus és az Univerzum módjai arra, hogy segítsenek nektek meglátni az útjátokat.

“Drága Mennyei Atyám, hálás szívvel köszönöm a lehetőséget, hogy ma kérhetek Tőled valamit. Kérlek, segíts nekem bölcsen választani, hogy mi legyen az a kívánság, amit ma előtted hozok. Tölts el engem a Szentlélek bölcsességével, hogy olyan kérést tegyek, ami nem csak a saját életemet gazdagítja, hanem másoknak is áldást hoz. Áraszd rám a szeretet és a megbocsátás erejét, hogy képes legyek szeretni és szeretettel fogadni mindazt, amit az élettől kapsz.

Ámen.”

Kedves Olvasóink, bízzatok benne, hogy a mai napon tett kívánságotoknak hatalmas ereje van. Fogadjátok el ezt az ajándékot a szívetekbe, és higgyetek abban, hogy Isten és az Univerzum munkálkodik azon, hogy a legjobbat hozza az életetekbe!

Áldásokkal és szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!