Jézus üzenete a mai napra: felszabadítom a lelkedet a terhek alól!

Jézus üzenete a mai napra: felszabadítom a lelkedet a terhek alól!

Kedves Olvasóink,

A mai csodálatos napon, amikor újra találkozunk az Úr szavával és az Univerzum bölcsességével, szeretnék veletek megosztani egy mély és értékes üzenetet, amelyet Jézus küldött a mai napra: Felszabadítom a lelkedet a terhek alól!

Ez az üzenet a szabadságról szól, a lelki terhek elengedéséről, amelyek oly gyakran megnehezítik lépteinket. Emlékezzünk arra, amit Jézus mondott: “Jöjjetek hozzám, mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltetek, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11:28). Ez az ígéret arról szól, hogy Jézus mindig készen áll arra, hogy felszabadítson minket a nehézségek és terhek alól.

Jézus ma arra szólít fel minket, hogy bízzunk benne, és engedjük, hogy a szeretete és bölcsessége átjárja életünket. A mai napon azt szeretné, ha megtapasztalnánk a lelki felszabadulás érzését, a terhek elengedésének könnyedségét.

A következő napokban figyeljetek az Univerzum jeleire, amelyek megerősítik ezt az üzenetet. Ezek a jelek lehetnek váratlan megoldások a problémáitokra, a belső béke érzése, amikor a legkevésbé számítotok rá, vagy akár egy álomban kapott üzenet. Ezek az jelek azt mutatják, hogy az Univerzum támogat titeket ebben a felszabadulási folyamatban.

“Drága Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megnyitod előttem a lelki felszabadulás útját. Kérlek, segíts nekem elengedni a múlt terheit, és nyitott szívvel fogadni a szeretetedet és békességedet. Tölts el engem a szeretet és a megbocsátás erejével, hogy képes legyek túllépni a múlt sebein, és új életet kezdjek a hit és remény fényében.

Ámen.”

Kedves Olvasóink, fogadjátok ezt az imát a szívetekbe, és engedjétek, hogy vezessen benneteket a mai napon és az elkövetkező napokban. Bízzatok abban, hogy a felszabadulás, amit Jézus ígér, valóban megtörténik, és hogy az Univerzum minden lépésnél támogat titeket.

Legyen a mai nap a felszabadulás, a megújulás és a szeretet napja számotokra. Engedjétek, hogy a terhek eltűnjenek, és élvezzétek az élet ajándékait, amelyeket Isten és az Univerzum készített nektek!

Áldásokkal és szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével