Jézus üzenete ma éjszakára: a csodatévő erőm már úton van feléd

Jézus üzenete ma éjszakára: a csodatévő erőm már úton van feléd

Kedves Olvasóink,

A mai nap üzenete egy különleges és mély mondanivalót hordoz: “Jézus üzenete ma éjszakára: a csodatévő erőm már úton van feléd!” Ezt az üzenetet különlegesen inspiráló és reményteli hangvételében szeretném továbbítani nektek.

Jézus csodatévő ereje

“Hiszen nála van az én erőm és az én dicsőségem; az én menedékem és az én menekülésem.” (Zsoltárok 62:7). Ebben a bibliai idézetben megtaláljuk azt a hitet és bizalmat, amely Jézus csodatévő erejében rejlik. Hiszem, hogy Ő ma éjszakára különleges üzenetet küldött nekünk, miszerint a csodatévő ereje már úton van felénk.

Ma éjjel, amikor a csillagok ragyognak az égen, és a világ csendesedik, Jézus csodatévő ereje közeledik hozzánk. Ez az erő megérinti az életeteket, gyógyítást, megújulást és áldásokat hozva. Legyen ez az éjszaka a remény, a hit és a csodák éjszakája számotokra.

A hit, és a csodák befogadása

Nyissátok meg a szíveteket és az elméteket, hogy fogadhassátok Jézus csodatévő erejét. Meditáljatok, imádkozzatok, és lélegezzétek be a szeretet és a hit légkörét. Emlékezzetek, hogy Jézus mindig velünk van, és Ő az, aki csodákat művel az életünkben.

Ima a csodákért:

Mennyei Atyám, a csodák és a remények Ura,

Hozzád fordulok ma, tele hittel és reménnyel,
Kérve csodáidat az életemben.
Tudom, hogy Te vagy a mindenség teremtője,
És hatalmadban áll megváltoztatni a lehetetlent is.

Kérlek, küldd el hozzám a csodatévő erődet,
Töltse be a szereteted és kegyelmed az életem minden területét.
Adj erőt a hitemhez, bátorságot a reményhez,
És nyitottságot, hogy fogadhassam csodáidat.

Gyógyítsd meg a sebeimet, világítsd meg az utamat,
És tölts el békével, örömmel és szeretettel.
Adj erőt, hogy megőrizhessem a hitemet a próbák közepette,
És lássam a csodáidat, amelyeket számomra készítesz.

Hálás vagyok mindenért, amit eddig kaptam,
És bizalommal várom a csodákat, amelyek még előttem állnak.
Áldd meg ezt a napot, és vezess a csodák felé,
Hogy tanúja lehessek a Te szeretetednek és hatalmadnak.

Köszönöm, Atyám, hogy mindig meghallgatod imáimat,
És hogy kegyelmeddel vezetsz az élet útján.
Ámen.

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus csodatévő erejét ma éjszakára, és higgyetek abban, hogy a csodák valóban megtörténhetnek az életetekben. Áldott és csodákkal teli éjszakát kívánok mindenkinek!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével