Jézus üzenete ma éjszakára: Angyali béke száll az otthonodra!

Jézus üzenete ma éjszakára: Angyali béke száll az otthonodra!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a nap lehúzódott a horizont mögé, és a csillagok elkezdenek ragyogni az éjszakai égbolton, szeretnék veletek megosztani egy különleges üzenetet. Egy üzenetet, ami a béke és nyugalom angyalait hívja el otthonaitokba: “Jézus üzenete ma éjszakára: Angyali béke száll az otthonodra!”

A Biblia számos alkalommal említi az angyalok békét hozó jelenlétét. Például Lukács evangéliumában olvasható: “Dicsőség a magasságban Istennek, és békesség a földön a jóakarattal rendelkező embereknek.” (Lukács 2:14). Ez az üzenet ma éjszakára is érvényes. Jézus, a béke fejedelme, az Ő szeretetén és irgalmán keresztül angyali békét küld minden otthonba.

Érezzétek, ahogy a nap leáldozása után a házatokat betölti egy különleges, meleg fény. Ez a fény az angyali béke fénye, amely megnyugtatja az elméteket, enyhíti a szíveket és erőt ad a lelkeknek. Ez az éjszaka a megújulás és a nyugalom éjszakája lesz.

Az elkövetkező órákban figyeljetek a finom jelekre, amelyek az angyalok jelenlétét jelzik. Lehet, hogy egy halk szellő fuvallata az ablaknál, egy hirtelen felbukkanó fényjáték a falon, vagy egy melegségérzet a szívetekben. Ezek az aprócska jelek emlékeztetnek benneteket, hogy nincsenek egyedül, és hogy a szeretet és béke angyalai vigyáznak rátok.

Ez az éjszaka nem csak a pihenésről szól, hanem a lelki feltöltődésről is. Az angyalok üzenete azt hirdeti, hogy bízzatok az életetek folyamának isteni tervében. Minden, ami történik, része egy nagyobb tervnek, amely a bölcsesség és megértés felé vezet titeket.

Kedves Olvasók, fogadjátok el ezt az angyali békét, és hagyjátok, hogy átszője az otthonotokat és a szíveteket. Legyen ez az éjszaka a béke, a nyugalom és az isteni szeretet éjszakája számotokra.

Áldásokkal és szeretettel,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével