Jézus üzenete ma éjszakára: Megkapod amit kértél, egy kívánságod ma teljesül!

Jézus üzenete ma éjszakára: Megkapod amit kértél, egy kívánságod ma teljesül!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a nap lenyugszik, és az éjszaka csendje átöleli a világot, szeretnék veletek megosztani egy bátorító és reményteli üzenetet. Egy üzenetet, amelyet Jézus hozott nekünk ma éjszakára: “Megkapod, amit kértél, egy kívánságod ma teljesül!”

Emlékezzünk Máté evangéliumának szavaira: “Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Ez az ígéret a hit erejéről szól, arról, hogy ha szívünk mélyéről kérünk valamit, az Univerzum meghallgatja kéréseinket.

Gondoljatok a mai éjszakán egy őszinte, szívből jövő kívánságra. Legyen az a béke, a szeretet, az egészség, vagy talán egy régóta várt álom megvalósulására irányuló kérés. Tartsátok szem előtt ezt a kívánságot, és engedjétek, hogy a hit ereje átjárjon titeket.

A következő órákban figyeljetek a körülöttetek lévő jelekre. Ezek az apró jelek, akár egy váratlan telefonhívás, egy hirtelen megvilágosodás vagy egy megerősítő szó egy ismerőstől, az Univerzum válaszai lehetnek a kéréseitekre. Ezek a jelek azt mutatják, hogy az élet, az Univerzum, Isten figyel titeket, és dolgozik azon, hogy teljesítse azokat a kívánságokat, amelyek igazán számítanak.

Ne feledjétek, hogy a válaszok néha nem úgy jelennek meg, ahogyan azt elvárjuk. Néha az Univerzum másképp válaszol, mint ahogy azt mi elképzeltük, de mindig a legjobbat nyújtja számunkra, ami összhangban áll a legmélyebb igazságainkkal és szükségleteinkkel.

Ma éjszakán az üzenet világos: Bízzatok a hitben, engedjétek szabadon a kívánságaitokat, és legyetek nyitottak a válaszokra. A csoda, amelyet vártok, közelebb van, mint gondolnátok!

Áldásokkal és szeretettel töltött éjszakát kívánok nektek!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével