Jézus üzenete számodra: a tiszta szívűek megkapják azt, amire vágynak!

Jézus üzenete számodra: a tiszta szívűek megkapják azt, amire vágynak!

Kedves Olvasóink,

A mai napra szóló üzenetünk címe: “Jézus üzenete számodra: a tiszta szívűek megkapják azt, amire vágynak!” Ebben a különleges üzenetben szeretnék nektek útmutatást adni arra, hogyan találhatjátok meg a vágyaitokat tiszta szívvel.

A tiszta szívűek áldása

“Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent.” (Máté 5:8). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy a tiszta szívűeknek van az a különleges képességük, hogy megértsék és meglássák Isten igazságát és szeretetét. A tiszta szívűség az az állapot, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben megnyíljunk az Isten által küldött áldások felé.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy a tiszta szívvel és hittel élők megtapasztalják majd vágyaik beteljesülését. Amikor őszintén és tisztán kérünk valamit, az univerzum és Isten együttműködik, hogy megvalósítsa ezeket a vágyakat. Legyen ez a nap az, amikor ráébredtek, hogy tiszta szívetekkel és hittel képesek vagytok elérni, amire vágytok.

A vágyak és a tiszta szív kapcsolata

Használjátok ezt az estét arra, hogy elmélyedjetek az imádságban, meditációban, és tisztítsátok meg a szíveteket minden negatív gondolattól és érzéstől. Nyissátok meg a szíveteket az univerzum és Isten felé, és higgyetek abban, hogy amit tiszta szívvel kértek, az elérhető számotokra.

Drága Mennyei Atyám,

Köszönöm Neked a szeretetedet és irgalmadat,
Amelyet minden nap megmutatsz nekem.
Tiszta szívvel fordulok Hozzád,
Kérve, hogy segíts meglátnom és megértenem az igazságodat.

Kérlek, vezess a vágyaim megvalósításának útján,
És tölts el hittel, hogy bízhassak a Te terveidben.
Adj erőt és bátorságot, hogy következetesen járjak a hited útján,
És megnyílhassak az áldások és a szeretet felé.

Köszönöm, hogy hallgatod és megválaszolod tiszta szívű imáimat,
És hogy mindig mellettem vagy, amikor szükségem van Rád.
Ámen.

Kedves Olvasóink, hiszem, hogy ma Jézus üzenete számotokra az, hogy a tiszta szívűek valóban megkapják azt, amire vágynak. Áldott és vágyaitok beteljesülésével teli napot kívánok nektek!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével