Mindössze egy percet kérek, és mutatok egy varázslatos imát!

Mindössze egy percet kérek, és mutatok egy varázslatos imát!

Kedves Olvasóink, ma egy különleges pillanatot szeretnék megosztani veled. Csak egy percet kérek az idődből, hogy megmutassak egy imát, ami az angyalokat hívja az életedbe. Ha nyitott és tiszta a szíved, ez az ima elhozhatja számodra a nagyon várt változást.

Az ima a kommunikáció egyik legerősebb formája, amely összeköt minket a spirituális valósággal, és közvetlen csatornát nyit az Univerzummal. Szánjunk tehát erre mindössze egy percet, és mondjuk el együtt az alábbi imát:

Kedves Isten, kérem, segítsd az angyalokat, hogy még jobban tudjanak ránk hatni, és segítsenek elérni az életünkben azt, amire leginkább szükségünk van. Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy elérhessük álmainkat, és örömmel töltsük be életünk minden percét. Ámen.

Fogadd most az áldást is, melyet az angyalok küldenek:

Áldjon meg az Úr, és őrizzen meg minden rossztól. Adj neki bőséget és boldogságot, békét és szeretetet, egészséget és hosszú életet. Ámen.

Tudod, az áldások ereje nő, ha megosztod ezt az üzenetet. A megosztások által erősebb lesz az áldás ereje, és biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra válik. Köszönöm, hogy velem tartottál ebben a varázslatos percben.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK