Rád talál a szerencse, amire olyan régóta vágysz!

Rád talál a szerencse, amire olyan régóta vágysz!

Kedves Olvasóink,

Ahogy az esti csillagok kezdenek felragyogni az égbolton, és a nap lassan búcsút int, szeretnék megosztani veletek egy különleges és inspiráló üzenetet: Rád talál a szerencse, amire olyan rég óta vágysz!

Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Amit kezeddel teszel, azt tedd teljes erőddel…” (Prédikátor 9:10). Ez az igevers arról szól, hogy bármilyen álmot vagy vágyat is hordozunk a szívünkben, Isten arra ösztönöz bennünket, hogy teljes elkötelezettséggel és hittel tegyünk érte.

Ma este egy különleges pillanat áll előttünk. Hiszem, hogy az Univerzum és az angyalok ma éjjel különleges üzenetet hordoznak számotokra. Az a szerencse és az áldás, amire oly régóta vártok, most elérhető közelségbe került. A következő napokban legyetek nyitottak és figyelmesek a jelekre és az üzenetekre, amelyek az Univerzumtól érkeznek. Ezek a jelek azok az utak, amelyek a vágyott cél felé vezetnek!

Ez a különleges időszak arra is emlékeztet minket, hogy bízzunk az Univerzum bölcsességében. Néha az áldások nem úgy jönnek, ahogyan mi elképzeltük, de mindig a legjobbat hozzák számunkra!

Esti Ima:

“Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm a szeretetedet és a gondoskodásodat. Köszönöm, hogy az Univerzum és az angyalok állandóan velem vannak, vezetnek és segítenek. Kérlek, segíts nekem észrevenni és elfogadni a szerencse és az áldás jeleit, amelyeket nekem szánsz. Nyisd meg szívemet és elmémet, hogy befogadjam a vágyott áldásokat, és bízzak abban, hogy az élet útja a legjobb irányba vezet.

Áldd meg az estémet békével, nyugalommal és az Univerzum szeretetével, hogy felkészüljek a holnapi napra, tele új lehetőségekkel és áldásokkal!

Ámen.”

Kedves Olvasók, legyetek nyitottak a szerencse és az áldások irányába, amelyek felé tartotok. Bízzatok abban, hogy minden, amire vágytok, elérhető közelségben van, és hogy az Univerzum mindig támogat benneteket.

Áldásokkal és szeretettel töltött estét kívánok nektek, tele lehetőségekkel és csodákkal!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!