10 jel, hogy a lelked reinkarnálódott

10 jel, hogy a lelked reinkarnálódott

A reinkarnáció lényegében azt jelenti, hogy újra testet ölt ugyanazon lélek. Egyes vallások, mint például a hinduizmus hiszi, hogy a halál után a lélek egy új életformába költözik át. 

Talán soha nem fogjuk megtudni biztosan, hogy mi történik a halál után, sok ember érzi azt, hogy már több életet is leélt itt a Földön. Ha elgondolkoztál már valaha azon, hogy vajon többször is léteztél-e ebben a világban, akkor a következő jelek talán segíthetnek megválaszolni ezt a kérdést.

1# Erős intuíciós képességed van

Azok, akik reinkarnálódtak, képesek rá, hogy hamarabb megérezzenek dolgokat, mint a többiek. Mélyebb megértéssel rendelkeznek és látják bizonyos események bekövetkeztét, mielőtt bárki más láthatná. Ezek a lelkek kapcsolódnak más dimenziókhoz, világokhoz és  szívesen töltenek sok időt csendben, hogy a kapott információkat feldolgozzák, értelmet szerezzenek nekik.

2# Gyakran van déjá vu érzésed

Gyakran érzed azt, hogy azok az események, amelyek éppen veled történtek, már megtörténtek egyszer. Bármilyen mozzanat kiválthatja belőled ezt az érzést. Egyes helyek, személyek, filmek, dalok vagy bármi ismerősnek tűnhet, pedig tudod, hogy még sosem láttad vagy hallottad őket.

3# Nagyon érzékeny vagy

A reinkarnálódott lelkek magas szintű empátiával és érzékenységgel rendelkeznek. Mindent mélyen átéreznek és azt is érzik, hogy küldetésük van ezen a bolygón. Néha nagyon nehéz megbirkózniuk a világban zajló és kavargó konfliktusokkal és negatív energiákkal. Nem szeretik a zsúfolt és zajos helyeket és kerülik is őket, amennyire lehet.

4# Úgy érzed, hogy nem tartozol ide

Nem találod a helyedet és mintha folyamatosan az otthonod után kutatnál, de nem sikerülne rábukkannod. Mintha idegen lennél ezen a bolygón és kívülről szemlélnéd az embereket, akik élik mindennapi életüket, de te ilyen mindennapi életre nem vágysz.

5# Erős vágy van benned, hogy távoli helyekre utazz

Talán vannak emlékeid egy előző életből egy adott vidéken, városban és olthatatlan vágyat érzel, hogy eljuss oda egyszer. Szeretsz kóborolni és mivel érzed, hogy az otthon nem egy fizikai hely, ezért bárhová szívesen elutazol a világon. Lehet, hogy egyes helyek és kultúrák vonzóbbak számodra, mert már éltél ott egyszer egy előző életben.

6# Szereted a mély beszélgetéseket

Nem vagy odáig a felszínes beszélgetésekért, te az igazi, mély kapcsolódásokat szereted. Az olyan beszélgetéseket szereted, amelyekbe bele tudsz feledkezni és akár órákig tartanak, közben pedig nem unod el magad. Szívesen beszélgetsz olyan témákról, mint a tudományok, univerzum, történelem, filozófia, művészet, természet. A pletykák, a divat és hasonló felszínességek untatnak.

7# Múltbeli életekről vannak emlékeid

Nem tudod elhessegetni az érzést, hogy éltél már egyszer itt és az emlékek álmaidon, könyveken, dalokon vagy egyéb érdekes utakon találnak hozzád. Ugyanakkor ezeket az emlékeket nem tudnád elhelyezni az idő vonalán sehol. A gyerekek jellemzően könnyebben visszaemlékeznek előző életekre.

8# Nem érzed magad közel a szüleidhez

Habár odáig vagy a családodért, mégis úgy érzed magad, mint egy kakukktojás. Nem érzel szoros kapcsolatot a családoddal és néha elgondolkozol, hogy talán van valahol egy másik családod. Lehet, hogy álmodsz is más szülőkről, akikkel mintha már találkoztál volna. Ezek előző inkarnációból való emlékek lehetnek.

9# Gyakran vágysz egyedüllétre

Néha leterhel, ahogyan ez a világ működik. Ez a gyors tempó, a felszínesség sokszor frusztrál és egyensúlytalanság érzését kelti benned és az egésznek nem látod az értelmét. Egyszerűen időre és térre van szükséged, hogy felépülj a társadalom keltette ingerek hatásából. Szeretsz a természetben időt tölteni, távol a technológiai vívmányoktól.

10# Vannak félelmeid, amelyek nagyon is valóságosak

A félelmeink sokszor mutatnak rá olyan dolgokra, amelyek előző életeinkben történtek velünk. Például a víztől való félelem oka az lehet, hogy előző életedben vízbe fulladtál vagy a tűztől való félelem, hogy megégtél. Ezek a félelmek távol tartanak egy újabb rossz tapasztalattól. A lelkednek ezeken a félelmeken túl kell lépnie, ez az egyik fő feladata.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL