10 módszer, amivel az intuíciód kommunikál veled

10 módszer, amivel az intuíciód kommunikál veled

Nehezen hallod meg, mit akar közölni veled az intuíciód vagy a felettes éned? Néha valóban nehéz lehet meghallani a szívünk vagy a megérzéseink halkan elsuttogott üzeneteit. Különösen akkor, amikor feldúlt érzelmi állapotban vagyunk, esetleg válaszúthoz érkeztünk az életünkben.

A gondolataink néha annyira összezavarodhatnak, hogy nehéz lehet különbséget tenni az intuíciónk és az egónk hangja között. Szükség esetén, amikor valóban segítő kézre van szükségünk, hogy megtaláljuk az igazságot, és meghalljuk a szívünk szavát, az intuíciónk szolgálhat néhány jellel és nyommal, amit követhetünk.

Ezeket a jeleket és nyomokat időnként könnyebben lehet azonosítani, mint az erős és biztos tudás érzését, amit akkor érezhetünk, amikor magabiztosak vagyunk.

Ezek a jelek aprók és árnyaltak lehetnek, ezért figyelnünk kell rájuk, hogy észrevegyük őket, de ha ez sikerül, segíthetnek abban, hogy lépéseket tegyünk a helyes irányban, különösen, ha nem vagyunk biztosak magunkban, vagy még csak most tanuljuk, hogy használhatnánk a megérzéseinket, hogy kiaknázhassuk a felettes énünket.

1. Bizsergő érzés vagy libabőr;

2. Sürgető, kellemetlen érzés, vagy „pillangók a gyomrunkban”;

3. Élénk, látnoki álmok, amelyek úgy tűnik, valamilyen üzenetet hordoznak;

4. Ha folyton olyan számmintákat látsz, mint a 11:11 vagy a 911;

5. Hirdetőtáblák, tévéműsorok vagy utcatáblák, amelyek azonos üzeneteket hordoznak;

6. Dallamtapadás;

7. Zúg, vagy cseng a füled (és ennek nincs valamilyen egészségügyi oka);

8. Tanácsot kapsz, amely úgy tűnik, éppen a megfelelő időben érkezett;

9. Látomás, vagy inspirációs hullám, amit meditáció, testmozgás vagy zuhanyzás alatt tapasztalsz;

10. Fizikai rosszullét, minden különösebb ok nélkül, ezt különösen a gyomorban vagy a fejben érezheted;

Minél inkább megbízunk az intuíciónkban, és hallgatunk a megérzéseinkre, annál jobban megerősödik, azonban, ha nehezen hallod meg a belső hangot, a pszichés / intuitív jóslás sokat segíthet a dolgok tisztázásban.

Bármelyik módszert választod is, ne feledd, hogy a rendszeres gyakorlás, a hála, és az önmagaddal való kapcsolat fenntartása mind olyan eszközök, amelyek elősegíthetik az intuíciód megerősödését.


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL