2018. Ősz: Rátalálni az életútra…

letútra - 2018. Ősz: Rátalálni az életútra...

Csodás, ahogy ősszel a természet visszahúzódik, megpihen. Mivel mi, emberek analógok vagyunk a Földdel, mi is visszahúzódásra vágyunk. Egyre inkább késztetést érzünk arra, hogy megtaláljuk saját békénket, nyugalmunkat.

Az idei nyár intenzitása senki számára nem kérdőjelezhető meg. Talán érezzük, hogy minden megtörtént, ami csak megtörténhetett… Váratlan, hirtelen szakításoknak, veszekedéseknek, eltávolodásoknak, eltávozásoknak voltunk szemtanúi. Próbára tették emberi kapcsolatainkat. Rá kellett éreznünk, kinek van helye továbbra is életünkben. Próbára tették türelmünket és elkötelezettségünket saját életünk iránt.

Tudtjuk, hogy most valami megváltozik. Valami a végéhez közeledik. Ez a természet rendje. Ami megérett az elengedésre, intsünk neki búcsút.

Az ősz energiája arra ösztönöz bennünket, hogy újra átértékeljük emberi kapcsolatainkat, céljainkat, önmagunkkal való viszonyunkat. Ami nehéz, ami teher, ne cipeljük tovább az úton. Köszönjük meg, hogy életünk része volt, és engedjük szabadjára. Mindkettőtöket felszabadítod ezzel. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted többé. Annyit jelent, hogy nem tartod magad és a másikat szenvedésben a függőségeddel. A szeretet örökre megmarad. Amint készen álltok arra, hogy ne a játszmák éltessenek Benneteket, akkor lesztek készen a kapcsolódásra. Addig mindenki a saját sérüléseit gyógyítja.

Azt gondolom, azért érdemes gyakorolni az elengedést még az év hátralévő részében, mert a 2019-es év a nagy szerelmek éve (is) lesz, és addigra már nem tartozik a leckék közé az elengedés elsajátítása. Ha az idei évben még mindig ragaszkodunk és cipeljük a terheket, a következő évben ez mélységes boldogtalanságban nyilvánulhat meg.

Ha úgy érzed, bármely emberi kapcsolatod érdemes arra, hogy meggyógyítsd, akkor ne késlekedj. Őszzel sokkal inkább vágyik mindenki a kötődésre, stabilitásra. S még ha el is választott a sors Benneteket a nyáron, most újra éledhetnek az érzések.

Ősszel ember még magányosabbnak érezheti magát. Az energiák gondolkodásra, befelé fordulásra, önértékelésre késztetnek. Ösztönösen érezzük, hogy nemsokára ideje újjászületni, de addig is meg kell szabadulnunk mindentől, ami már nem tartozik hozzánk. Jobban vágyunk az otthon melegére, a stabilitásra. A kalandorok megnyugszanak, jobban hajlanak az elköteleződésre.

A párkapcsolatokra is kedvezően hatnak az energiák. Közelségre, szeretetre vágyunk, valódi összeolvadásra.

Sokan érezni kezdik, hogy eljött az önmegvalósítások ideje. Felébred az igény a kiteljesedésre. Egyenlőre a feladat abban van, hogy ráérezz, merre szeretnél menni. Ne aggódj azon, hogyan valósítod meg, csak tudd kristálytisztán, mit szeretnél.

A kreatív energiáid is szárnyalni fognak, ha nem nyomod vissza őket. Ha késztetést érzel arra, hogy táncolj, rajzolj, díszíts vagy akár főzöcskézz, akkor kövesd a szíved! Bármilyen kreatív tevékenység gyógyítja a dühöt, a haragot, a félelmeket. Oldja a stresszt!

A következő hetekben érdemes a szabadba menni, jó nagyokat sétálni, kirándulni. A természeti elemek mind-mind segítik az elengedést. Ha teheted, tölts időt egymagadban a levegőn. Lélegezz mélyeket és mondd ki, mi mindent szeretnél elengedni, amire már nincs szükséged. Fújd ki erőteljesen a levegőt. Majd amikor újr belélegzel, hívd magadba mindazt, amire vágysz. Meglátod, milyen boldogan fogsz hazatérni.

Egyre több stabil, életre szóló kapcsolat köttetik. Szép lassan megérnek a párok a megélésre. Maguk mögött hagyják a sérelmeket, a fájdalmakat, a játszmákat. Tökéletesen önmaguk lesznek, ami pontosan elég az összeolvadáshoz.

Ez a néhány hét stabilitást hozhat életed minden területén, ahol már nem húznak vissza blokkjaid. Ahol még vannak tisztogatni való energiák, begyorsulhatnak. Felgyorsul a tisztulás. Éppen ezért ne ijedjen meg senki, ha a semmiből törnek elő ehhez kacsolódó testi tünetek, mint pl. a végtagok zsibbadása, a gerinc és a kezek-lábak fájdalma, homályos látás, bőrviszketés, kiütések, emésztőrendszeri panaszok (főleg amik az elengedéssel kapcsolatosak: puffadás, hányás, hasmenés, székrekedés), merevség, torokfájdalmak, köhögés, tüsszögés, váladékozás, mozgásszervi panaszok.

Az ősz legnagyobb jutalma egy lelki stabilitás elérése lehet, amiben megérzed, hogy minden úgy jó, ahogy van… Feléled Benned a vágy, hogy végre igazán Öngamadra találj. Már nem az lesz a fontos, hogy valakitől szeretetet kapj és bepótolja, ami hiányzik, hanem hogy megbékélj saját magaddal. Rálépj arra az útra, ami valóban a Tiéd, harmóniába kerüljön tested és lelked. Elengedsz mindent, ami lehúz, és megbékélsz az életeddel. S ha igazán önmagad vagy végre, meg tudod élni a szerelmet is teljes önvalójában.
Csodaszép őszi napokat kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen:  (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL