2020. január – a vegyes energiák érzelmi káoszhoz vezethetnek

2020. január – a vegyes energiák érzelmi káoszhoz vezethetnek

Most, amikor átlépünk a 2020-as évbe, szembe kell néznünk a 2019 végén történt dolgok energiáinak maradékával. Ugyanakkor január 10-én telihold lesz, ez pedig valóságos robbanást eredményezhet a dolgokban. Ez a telihold az Ikrek jegyében köszönt ránk, és egy holdfogyatkozás is várható ekkor.

A telihold az Ikrekben meglehetősen érdekes lesz, mivel energiái elterelhetik a figyelmünket egy időre. Nagyon sok energiát fektetünk bizonyos projektekbe, de meg kell küzdenünk a kísértéssel, hogy más dolgokba is belefogjunk. A helyzet azonban nem olyan rossz. Ha sikerül szem előtt tartanod a végcélt, nem fog különösebb problémákat okozni.

Ezután több bolygó összekapcsolódására is sor kerül, ezek közül 3 január 12-én várható. Ezek pedig a Szaturnusz és a Plútó összekapcsolódása a Merkúrral, és a Szaturnusz meg a Plútó összekapcsolódása. Igen, úgy tűnik, háromszorosan is bonyolult a helyzet. Ezek mindegyike különböző dolgokat hoz előtérbe az életünkben, de a legfontosabb a Merkúr és a Szaturnusz összekapcsolódása.

Az Astrology King weboldal a következőket mondja a Merkúr és a Szaturnusz összekapcsolódásáról

Ez a bolygóállás átmenetileg kritikus gondolkodást eredményez, amelyet alkalmaznunk kell a komoly vagy kihívást jelentő mentális munkák esetében. Értelmi képességeink produktív használata nélkül az elménk megragadhat a negatív gondolatoknál, és ettől nagyon nehéz lehet megszabadulni. A negatív gondolkodás depresszióhoz vezethet, és kommunikációs nehézségeket okozhat. A szigorú vagy kritikus szavak pedig olyan párkapcsolati problémákhoz vezethetnek, mint a rideg bánásmód, az elhidegülés, elszigeteltség vagy elutasítás.

Ezen átmeneti időszak sikeres kezelésének kulcsa pedig a pozitív gondolkodásban rejlik, és abban, hogy fontos vagy akár rutinszerű feladatok elvégzésére kell fordítanunk a figyelmünket. Ha lefoglaljuk magunkat valamivel, az segíthet ellensúlyozni a melankóliát és a rosszindulatúságot.

Ez a megfelelő idő a tartós koncentrációt, türelmet és alapos mérlegelést igénylő dolgok elvégzéséhez. Előnyben részesülnek az üzleti ügyek és a papírmunka. A józan megközelítés, a részletekre való odafigyelés és a hosszú távú kilátások ideálissá teszik ezt az időszakot a hosszú távú tervek kidolgozásához. Az élet nehézségeiről folytatott komoly beszélgetések, viták hasznos eredményekhez vezethetnek. Ide tartozik például az, ha hallatjuk a hangunkat a hátrányos helyzetűek vagy a bántalmazottak ügyében.

Mentorként járhatsz közben valaki érdekében, vagy tanácsért fordulhatnak hozzád, különösen a fiatalabbak. Könnyen megeshet, hogy vitába keveredsz, különösen tekintélyes személyiségekkel. Ezt úgy tudod elkerülni, ha tiszteletben tartod a hagyományokat és az őseidet.

Úgy tűnik, 2020 valóban jól indulhat mindannyiunk számára. A következő hónap folyamán mind azon dolgozunk majd, hogy jobbá tegyük magunkat valamilyen módon. Talán valóban itt az ideje, hogy ragyogjunk.

Ez a hónap arról szól majd, hogy új pontra helyezzük magunkat a szellemi életünkben, és többet érjünk el ezen a világon. Ezen a ponton a dolgok végre elsimulnak, még a január 24-én bekövetkező újhold előtt. Ez az újhold nagyszerű lezárása lehet egy amúgy várhatóan mozgalmas, izgalmakkal teli hónapnak.

Az újhold ugyan hangulati ingadozásokat idézhet elő, hiszen a Vízöntő jegyében lép fel, de ezek kezelése nem okoz majd különösebb gondot. Úgy tűnik, hogy a pozitív szempontok messze meghaladják a negatívakat.

Az újhold kínálta energiákról ezt írja az Astronomy King

A Merkúr és a Mars által bezárt 60 fokos szög gyors gondolkodást és reflexeket ad a váratlan helyzetek kezeléséhez. Motiválhat a siker elérésében, céltudatosságot adhat, és növelheti a kezdeményezőkészségedet. Rövid idő alatt nagyon sok munkát elvégezhetsz, azzal a bátorsággal és harci szellemmel, amely képessé tesz rá, hogy szinte bármit elérj.

A Vénusz és a Jupiter által bezárt 60 fokos szög szerencsés szünetet hoz, és segít, hogy egy kicsit lenyugodjanak a dolgok. A Merkúr és a Mars helyzetéhez hasonlóan ez a bolygóállás is karizmát és bájt hoz majd, amely segít enyhíteni a feszültséget a kapcsolataidban. Ez a harmonikus aspektus mindenekelőtt elősegíti a melegséget, a szeretetet és a megértést. Új szerelem és párkapcsolat lehetőségét hozza magával, amely valódi, őszinte, és mindkét fél számára előnyös lesz majd.

Te mit gondolsz minderről? Készen állsz 2020-ra, vagy még aggódsz amiatt, mi vár rád a jövőben? Én úgy gondolom, hogy a január csodálatos hónap lesz.


forrás: https://filantropikum.com/2020-januar-a-vegyes-energiak-erzelmi-kaoszhoz-vezethetnek/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL