2020. július 24. Az év harmadik tízmilliószoros napja: Menetjegy a jövőbe

2020. július 24. Az év harmadik tízmilliószoros napja: Menetjegy a jövőbe

Vajon hányszor álmodoztál arról, hogy felszállsz egy vonatra, mely elrobog veled álmaid életébe? 

Mit szólsz hozzá, ha azt mondom neked, születésed óta ezen a szerelvényen utazol?

Talán fogalmad sincs arról, melyik állomáson kellene leszállnod. Csak toporogsz, és várod, hogy valaki elkiáltsa magát: -Leszállás! Végállomás!

Pedig a megérzéseiden kívül nincs más irányjelződ. Lelked ott suttog már régóta neked! Vajon elég bátor vagy már álmaid életéhez? Vagy ezer meg ezer kifogást találsz, hogy miért nem szállsz le a beteljesülést hozó állomáson? Miért maradsz fent a vonaton és futod újra meg újra a köröket? Kinézel az ablakon, és kissé unalmas a táj. Ugyanazt látod minden nap. Mégis, amikor megáll a vonat, csak egyhelyben ülsz és tördeled a kezeidet. Érzed, hogy menned kellene, mégis odaragadsz az üléshez.

Arra kérlek, áldozz magadra egy kis időt, és gondold át, életed mely területein toporogsz egy helyben évek óta! Biztos vagyok benne, hogy már ezerszer elhatároztad, hogy változtatni fogsz. Milliószor megfogadtad, hogy holnaptól másként lesz minden. Hogy leszállsz végre a vonatról.

Majd jött egy furcsa érzés, egy bántó kritika, vagy egy váratlan esemény, mely elhitette veled, hogy nem rendelkezel a saját életed felett. Elhitette veled, hogy képtelen vagy tartani magad az elképzeléseidhez. Képtelen vagy bármit végigcsinálni. Elhitette, hogy amire vágysz, meghaladja a képességeidet… Ez nem jár neked az élettől.

A valóság azonban az, hogy a saját démonjaid, saját önbüntető programjaid nem engedik megélned a boldogságot.

Mások akkor vannak hatással az életedre, ha hagyod. Ha elhiszed, hogy ők alakíthatják körülötted a világot.

Ha tudatos teremtő vagy, aki felelősséget vállal a döntéseiért, akkor nem tudnak elbizonytalanítani mások. Akkor már biztos vagy abban, hogy amire vágysz, az jár neked. Akkor már tudni fogod, hogy minden úgy történik, ahogy érzel önmagad felé. Ha becsülöd magad, az élet is megbecsül téged! Rá fogsz jönni, hogy nem a vonat a hibás, amiért nem tudsz leszállni.

Az önbüntető programok oldásának egyik leghatékonyabb módja a cselekvés. Szembemenni azzal, amitől félsz, ami elbizonytalanít! A cselekvés legyőzi a félelmet! Venni egy nagy levegőt és leszállni a következő állomáson. És mi van, ha rossz helyre érkeztél? Akkor visszaszállsz és mész tovább. Ennyire egyszerű.

Használd ki a mai energiákat arra, hogy meghozz életre szóló döntéseket! Határozd el magadban, hogy bármi is történik, véghezviszed az akaratodat! Hiszen azért vágysz rá, mert megérdemled! Ígérd meg magadnak, ha kis lépésekben is, eljutsz oda, ahová menni szeretnél. És minden nap teszel az álmaidért! Ne feküdj le úgy, hogy aznap nem kerültél legalább egy lépéssel közelebb a célodhoz! Most még van lehetőséged dönteni! Használd ki a nyarat a cselekvésre, mert az őszi energiák bekorlátoznak bennünket!

Tudd, hogy igazán bátor vagy! Képes vagy elérni bármit, amit megálmodsz magadnak! De csakis akkor, ha hajlandó vagy megfizetni az árát! Ha hajlandó vagy legalább annyi energiát befektetni, mint amennyit ér neked!

Figyelj befelé, meditálj és ébreszd fel lelked emlékezetét! MINDEN RAJTAD MÚLIK! Ne engedd, hogy megfélemlítsenek a világban zajló események!

Higgy magadban és határozottan tudd, hogy a menetjegyed ott van a zsebedben. Ha elég bátor vagy, ma előveszed és ráírod az úticélt. Sok bátorságot kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL