2020. június 5. Az év második tízmilliószoros napja és nyilas telihold: Nyisd meg a szíved!

2020. június 5. Az év második tízmilliószoros napja és nyilas telihold: Nyisd meg a szíved!

Az év második tízmilliószoros napjának energiája arra ösztönöz, hogy nyisd meg a szíved, és légy őszinte!

A jelen időszak kiélezi az emberek közötti ellentéteket, de ennek csupán annyi a célja, hogy kiállj magadért és helyezd oda őket, ahová valók. Felesleges vitázni, belemenni drámákba, ugyanakkor azt érzem, hogy mostmár kötelességed megvédeni magad! A béke nem akkor teremtődik meg Benned, ha hagyod, a másik azt tegyen Veled, amit akar, és csendben tűrsz, hanem akkor, ha helyükre teszed a dolgokat.

Eljött az önmagadról való gondoskodás ideje. Csodálatos időszak következhet, ha végre megérted, hogy neked kell első helyre kerülni az életedben. Hogy nem határozhat meg Téged senki más. Hogy nem alakíthatja az önmagadról kialakított képedet egy ember, aki kirakat életet él, és bírálatával megpróbál földbe döngölni Téged! Aki a keserű, boldogtalan életéért bűnösöket keres. Aki orvul támad, aki mindig jobban tudja, a Te életed mitől nem működik, miközben az övé romokban hever.

Ők azok, akik mindenbe beleszólnak, amihez semmi közük, de szerintük csak segíteni akarnak. Akik kétségbe vonják a boldogságodat, a sikeredet, vagyis ítélkeznek feletted, de ők azt hiszik, ezt jelenti kiállni a véleményük mellett. Amikor mindenki más hibás az életükért, és semmiért nem vállalnak felelősséget, ők ezt vélik igazságnak.

Itt az idő leválasztani magadról őket!

Arra kérlek, áldozz magadra egy kis időt, és gondold át, életed mely területein toporogsz egy helyben évek óta! Biztos vagyok benne, hogy már ezerszer elhatároztad, hogy változtatni fogsz. Milliószor megfogadtad, hogy holnaptól másként lesz minden.

Majd jött egy furcsa érzés, egy bántó kritika, vagy egy váratlan esemény, mely elhitette veled, hogy nem rendelkezel a saját életed felett. Elhitette veled, hogy képtelen vagy tartani magad az elképzeléseidhez. Képtelen vagy bármit végigcsinálni. Elhitette, hogy amire vágysz, meghaladja a képességeidet… Ez nem jár neked az élettől.

A valóság azonban az, hogy a saját démonjaid, saját önbüntető programjaid nem engedik megélni a boldogságot.

Mások akkor vannak hatással az életedre, ha hagyod. Ha elhiszed, hogy ők alakíthatják körülötted a világot.

Ha tudatos teremtő vagy, aki felelősséget vállal a döntéseiért, nem tudják elbizonytalanítani mások. Akkor már biztos vagy abban, hogy amire vágysz, az jár neked. Akkor már tudni fogod, hogy minden úgy történik, ahogy érzel önmagad felé. Ha becsülöd magad, az élet is megbecsül téged! Akkor már nem fog kibillenteni az egyensúlyodból a boldogtalan, rosszindulatú ember kritikája.

Az önbüntető programok oldásának egyik leghatékonyabb módja a cselekvés. Szembemenni azzal, amitől félsz, ami elbizonytalanít! A cselekvés legyőzi a félelmet! 

Használd ki az időt arra, hogy meghozz életre szóló döntéseket! Határozd el magadban, hogy bármi is történik, véghezviszed az akaratodat! Hiszen azért vágysz rá, mert megérdemled! Ígérd meg magadnak, ha kis lépésekben is, eljutsz oda, ahová menni szeretnél. És minden nap teszel az álmaidért! Ne feküdj le úgy, hogy aznap nem kerültél legalább egy lépéssel közelebb a célodhoz!

Tudd, hogy igazán bátor vagy! Képes vagy elérni bármit, amit megálmodsz magadnak! De csakis akkor, ha hajlandó vagy megfizetni az árát! Ha hajlandó vagy legalább annyi energiát befektetni, amennyit ér neked! 

Higgy magadban úgy, ahogy én hiszek Benned, és semmi nem lesz elérhetetlen a számodra! 

 
Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)
Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL