3 jel, ami arra utal, hogy az őrangyalok vigyáznak rád!

3 jel, ami arra utal, hogy az őrangyalok vigyáznak rád!

Érezted néha angyalok jelenlétét az életedben? Akár igen, akár nem a válaszod, egészen biztosan mindannyiunk mellett állnak őrangyalok, akik nap, mint nap követik minden lépésünket, és vigyáznak ránk.

Néha az őrangyalok fizikai formát öltve jelennek meg, hogy segítséget nyújtsanak, ilyenkor történik meg az, hogy megismerkedsz egy bizonyos személlyel, és úgy érzed, olyan, mintha egy angyal szállt volna a földre. De általában az angyalok csak a háttérben dolgoznak, láthatatlanul, és onnan irányítják a helyes irányba az életed.

Megóvnak a problémáktól, és támogatnak abban, hogy a lehető legboldogabb életet élhesd. Az őrangyalok igen tiszta és fényes energiával rendelkeznek ahhoz, hogy érzékelhesd a jelenlétüket, növelned kell az energiádat, és meg kell ismerd a legbelsőbb érzéseidet.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy őrangyalok vannak körülötted, és vigyáznak rád!

1. Fények

Az angyalok tiszta és fényes jelenségek, éppen ezért ha meditációban, vagy álmodban megjelennek, egészen biztosan egy nagyobb fénysugár fogja kísérni őket.

Ha hirtelen felbukkanó fényes buborékokat, szivárványt, vagy bármilyen villanást látsz, az is azt jelzi, hogy itt az őrangyalod a közeledben. Jelez, hogy itt van veled, és minden a lehető legnagyobb rendben van, jó úton haladsz.

2. Szeretet-, és harmónia érzése

Amikor az őrangyalod a karjába vesz, vagy átölel, hirtelen eláraszt a világ legmegnyugtatóbb, semmihez sem hasonlítható érzése. Egy nehéz döntés, vagy egy problémás helyzet közepén hirtelen elönt a harmónia, és ez azt jelenti, hogy az őrangyalod vigyáz rád.

A meditáció, relaxáció során is előfordulhat ez a csodálatos érzése.

3. Az Univerzum megértésének érzése

Az őrangyalok mindig jeleznek, hogy jó úton haladsz vagy sem, ők az Univerzum legjobb akarata szerint vezetik az életed. Ha éreztél már olyat, hogy egy nagyon fontos döntés előtt hirtelen inspirációt kaptál, hogy mit kell tenned, akkor tudd, hogy az őrangyalod segített abban, hogy meghalld az Univerzum hangját.

Az őrangyalod mindig a számodra lehető legjobb útra irányítja az életed, ha érzed, hogy melletted van, nyugodtan rábízhatod az életed, elfelejtheted a kétségbeesést, félelmet.


forrás: https://filantropikum.com/3-jel-ami-arra-utal-hogy-az-orangyalok-vigyaznak-rad/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL