5 mantra októberre, hogy kiegyensúlyozottabb legyen az életed!

5 mantra októberre, hogy kiegyensúlyozottabb legyen az életed!

Öt különleges hatással rendelkező mantrát osztunk most meg. Október mindenik hetére van egy-egy mantra, alkalmazd őket szeretettel minden reggel ébredés után.

A nap folyamán bármikor, ha úgy érzed, hogy kezded elveszíteni az egyensúlyod, hívd segítségül a gyógyító mantrákat.

Október 1-6.

“Ma a boldogságot választom. Hálás vagyok mindenért, ami az életemben eddig történt. Mosolygok. Elhatároztam, hogy ez életem egyik legjobb napja”.

A boldogság titka a saját lelkedben rejlik, csak meg kell keresned. Tanulj meg hálát adni mindenért, értékelj mindent, ami veled történik, légy boldog már reggel ébredés után, és használd ki azt a napot, amivel az Univerzum megajándékozott.

Október 7-13.

“Az egyetlen dolog, ami számít az a jelen pillanat. Megtanulok értékelni minden percet, a jelenben élek.”

Soha nem tudhatod, hogy mit tartogat a jövő. Az egyetlen megoldás arra, hogy egy boldogabb életet élhess, az, hogy elfogadod és értékeled a jelen pillanatot. Ez az egyetlen dolog, ami igazán számít.

Október 14-20.

“Megtanulok vigyázni magamra, mindig én leszek az első helyen. Vigyázok a szívemre, szeretetet és védelmet nyújtok a lelkemnek”.

Semmi sem egyenlő az önzéssel, amíg a lelki egészséged érdekében cselekszel. Az önzőség az, ha ragaszkodsz hozzá, hogy negatív világban élj annak ellenére, hogy számos lehetőséged van a változtatásra.

Október 21-27.

“Én vagyok az életem alakítója. A választás a kezemben van, attól függően, hogy mit diktál a szívem, csupán meg kell hallani a finom suttogást”.

Ha valóban olyan életet szeretnél élni, amelyben minden álmod teljesül, akkor senkit sem vonhatsz felelősségre. Te magad vagy a felelős a választásaidért és a tetteidért. Dönts úgy, hogy boldogság jellemezze az életed!

Október 28-31.

“Merek hibázni. Senki sem tökéletes, ezért megbocsátom magamnak, ha hibázom. Tanulok a nehézségekből, és vállalom a felelősséget a tetteimért”.

Mindig tanulj a hibáidból, álljanak előtted motivációként, hozzásegítenek a fejlődéshez. Soha ne felejtsd el, hogy te alakítod az életed.


forrás: https://filantropikum.com/5-mantra-oktoberre-hogy-kiegyensulyozottabb-legyen-az-eleted/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boldogság teremtése meditáció” segít boldogságot teremteni az életedbe, rezgésszint emelő meditációs, gyógyító zene. Eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL