5 rossz döntés, amit egész életünkben bánhatunk!

5 rossz döntés, amit egész életünkben bánhatunk!

A Columbia Egyetem nemrég közzétett kutatásából kiderül, hogy átlagosan, naponta 70 különböző döntést hozunk meg, ezért nem kell annyira csodálkozni, ha a nap vége felé úgy érezzük magunkat, mint, akik teljesen ki- és le vannak merülve.

1. Ha mások véleménye alapján döntünk

Ha fontos döntést készülünk meghozni, akkor hagyatkozzunk a saját érzéseinkre, tapasztalatainkra, mások véleménye legyen másodlagos. Legyünk magabiztosak, higgyünk a képességeinkben, mert ezáltal hitelesek, önazonosak tudunk maradni.

2. A túl sok munka nem tesz jót

Tudni, érezni kell azt, hogy mikor éri meg keményen dolgozni, mert a sikerért bizony tenni kell, és zt is tudni kell, hogy mikor érdemes inkább hátradőlni, lazítani, és valami mással foglalkozni, ami feltölt, jó kedvre derít. Minden egyes napot ki kell használni, hogy megleljük a szépségeket, és ha ezt nem a munkánkban találjuk meg, keressük valahol máshol.

3. Ha elrejtjük az érzelmeinket

Az érzelmeink életünk fontos részei, összetevői, ezért nem szabad nekik gátat szabni, időnként ki kell mondanunk, hogy mit érzünk, vagy valamilyen módon ki kell fejeznünk, őszintén, nyíltan.

4. Ha kizárjuk a barátainkat

Hiába vagyunk fáradtak, kimerültek, a barátainkról ne feledkezzünk meg, mert az ember társas lény, és csak akkor tud igazán boldog és teljes életet élni, ha őszinte, szerető emberek veszik körül.

5. Ha mindig az élet rossz oldalát vesszük észre

Tudatosan döntsünk úgy, hogy visszaszorítjuk a negatív gondolatok beférkőzését az elménkbe, mert ha nem így teszünk, akkor az egész életünket megkeseredve, örömök és humor nélkül fogjuk leélni. Ennek pedig, valljuk be, sok értelme nincs.


FORRÁS: https://filantropikum.com/5-rossz-dontes-amit-egesz-eletunkben-banhatunk/


TOVÁBBI SEGÍTSÉG AZ ANYAGI JÓLÉTHEZ- OLVASD EL EZEKET IS:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel áldásos erejét!

Ima anyagi áldásért, amely akkor is működik ha kételkedsz benne!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL