9 arra utaló jel, hogy öreg lélek vagy

9 arra utaló jel, hogy öreg lélek vagy

Van egy különleges fajta ember a világon, aki szinte születése óta egyedül és elszigeteltnek találja magát.

Magányos léte nem egy hajlam vagy antiszociális temperamentum, ő egyszerűen öreg. Öreg a szívében, az elméjében és a lelkében, ez a személy egy öreg lélek, aki úgy véli, hogy életszemlélete teljesen más és érettebb, mint a körülötte lévőké. Ennek eredményeként az öreg lélek belülről éli az életét, saját magányos útját járja, míg a körülötte élők sereglenek, hogy valaki mást kövessenek. Talán már tapasztaltál hasonlót a saját életedben, vagy felismerted egy másik személyben? Ha igen, akkor ez a cikk abban a reményben szól hozzád, hogy jobban meghatározhasd magad, vagy jobban megérts másokat.

Ha még nem jöttél rá, hogy akár egy öreg lélek is lehetsz, olvasd el az alábbi árulkodó jeleket.

9 jel ami arra utal, hogy egy öreg lélek vagy

1. Hajlasz arra, hogy magányos legyél

Mivel az öreg lelkek önzetlenek törekvéseikben és a korosztályuknak megfelelő emberek érdekeiben, elégedetlenné teszi őket az olyan emberekkel való barátkozás, akikhez nehezen kötődnek. Az eredmény az, hogy az öreg lelkek sok időt töltenek inkább egyedül. Az emberek egyszerűen nem értik őket.

2. Szereted a tudást, a bölcsességet és az igazságot

Igen, ez egy kissé túlzottan grandiózusnak és nemesnek tűnik, de az öreg lélek természetesnek találja, hogy az élet szellemi oldala felé vonzódik. Az öreg lelkek természetüknél fogva megértik, hogy a tudás az hatalom, a bölcsesség az boldogság, és az igazság a szabadság. Akkor vajon mások miért nem keresik ezeket a dolgokat? Ezek a törekvések több értelemmel bírnak számukra, mint olvasni a legújabb pletykákat, vagy megtudni a legújabb foci eredményeket.

3. Spirituális késztetést érzel

Az érzelmesebb öreg lelkek hajlanak arra, hogy érzékenyek és lelki természetűek legyenek. Az ego határainak leküzdése, a megvilágosodás keresése, a szeretet és béke támogatása a fő törekvésük ezeknek a testükben fiatal Teréz anyáknak. Számukra ez tűnik a legbölcsebbnek, az idő legörömtelibb kihasználásának.

4. Tisztában vagy az élet mulandóságával

Az öreg lelkeket gyakran gyötri nem csak saját halandóságuk gondolata, hanem körülöttük mindené és mindenkié. Ez teszi az öreg lelkeket óvatossá és időnként visszavonulttá, de bölcsen megszabják, hogyan éljék a saját életüket.

5. Megfontolt és befelé forduló vagy

Az öreg lelkek hajlanak a sok gondolkodásra szinte mindenről. A képességük, hogy saját és mások cselekedetein elmélkedjenek, és azokból okuljanak, a legnagyobb tanítójuk az életben. Az egyik ok, amiért annyira öregnek érzik magukat a szívükben, hogy sok leckét megtanultak a saját gondolkodásuk során, és nagy rálátással rendelkeznek az élethelyzetekre azon képességük segítségével, hogy csendben és alaposan megfigyelik mindazt, ami körülöttük folyik.

6. Látod a nagyobb képet

Az öreg lelkek ritkán vesznek el olyan részletekben, mint felesleges diplomák megszerzése, munkahelyi előléptetések, mellplasztikák, vagy egy nagyobb tévé. Ők arra hajlanak, hogy az életet madártávlatból szemléljék, nézve, hogy mi a leginkább bölcs és értelmes módja az élet megközelítésének. Amikor szembesülnek a problémákkal, az öreg lelkek hajlamosak ezekre ideiglenes és múló fájdalomként tekinteni, melyek csak arra szolgálnak, hogy növeljék a jövőben érezhető öröm mennyiségét. Életszemléletük eredményeként ezért hajlanak egy nyugodt, stabil természetre.

7. Nem vagy anyagias

Gazdagság, státusz, hírnév, és az iPhone legújabb vátozata, ezek csak untatják az öreg lelket. Nem látja célját olyan dolgok hajszolásának, melyek könnyen elvehetők tőlük. Emellett az öreg lelkek kevés időt és érdeklődést szánnak az élet rövid életű dolgaira, mivel kevés értelemmel vagy tartós beteljesedéssel jár számukra.

8. Furcsa, szociálisan nehezen alkalmazkodó gyerek voltál

Ez nem mindig van így, de sok öreg lélek mutatja az érettség furcsa jeleit fiatalabb éveiben. Ezeket a gyerekeket gyakran címkézik “koraérettnek”, “befelé fordulónak” vagy “lázadónak”, mivel nem illenek a többségi viselkedésbe. Ezek a gyerekek általában rendkívül kíváncsiak és intelligensek, látják sok dolog céltalanságát, amit a tanáraik, szüleik és társaik mondanak és tesznek, és passzívan vagy agresszívan ellenállnak nekik. Ha úgy tudsz beszélni a gyermekeddel, mit egy felnőttel, akkor valószínűleg egy öreg lélekkel állsz szemben.

9. Egyszerűen csak öregnek “érzed” magad

Mielőtt megneveztem amit éreztem, azt a bizonyos érzést tapasztaltam, hogy belül egyszerűen egy “idős személy” vagyok. Az érzések, melyek általában egy öreg lelket kísérnek: óvatosság a világ felé, szellemi fáradtság, éber türelem, és különálló nyugalom. Sajnos ezt gyakran tartják tartózkodónak és hűvösnek, ami csak egy a sok Öreg Lélek Mítosz közül. Mivel egyes idős emberek úgy írják le magukat, hogy “szívükben fiatalok”, így a fiatalok is lehetnek “szívben idősek”.

Te is egy öreg lélek vagy? Mondd el itt a történeted!

Forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL