9 jel, amely arra utal, hogy az életed gyökeresen meg fog változni

Az életben számos olyan váratlan fordulat következhet be, amelyre nem vagyunk eléggé felkészülve. Van, hogy fenekestől képes felfordítani az addigi világunkat.

Ezek a fordulatok akkor is bekövetkeznek, ha nem akarjuk és fontos, hogy képesek legyünk alkalmazkodni hozzájuk, hiszen általuk vagyunk képesek mi magunk is fejlődni és formálódni.

Lehet, hogy úgy érezzük, tőlünk függetlenül alakul a sorsunk, de lényegében mindig minden szál kapcsolódik valahogyan és a folyamatokat mi magunk indítjuk el, még ha nem is vagyunk képesek visszatekinteni a kezdeti kiinduló mozzanatra. A következő jelekre érdemes figyelnünk, mert ezek tájékoztatnak minket arról, hogy valami jelentős dolog fog bekövetkezni az életünkben.

1. Az alvás drasztikus megváltozása

Ilyenkor úgy érzed, hogy vagy túl sok alvásra van igényed vagy egyszerűen képtelen vagy annyit aludni, amennyi normális volna. A lényeg, hogy semmiképpen nem áll fenn az egyensúly. Ez a kezdeti szakasz egyik jele.

2. Az út zavarossá válik

Úgy érzed, hogy megváltoztál. Már nem az vagy, aki eddig voltál, de még nem is érzed magad kiforrottnak. Olyan, mintha vakon bolyonganál egy úton és senkit nem tudnál megközelíteni.

3. Sürgős vágyat érzel múltbéli problémák megoldására

Azt érzed, hogy minden megoldatlan problémát, félbehagyott dolgot le kell tisztáznod, különben nem tudsz nyugodtan lenni. Csak így vagy képes kitisztítani az elmédet és elindulni valamilyen irányba. Tartsd észben, hogy nem minden esetben kell bolygatni a múltat.

4. A szokásosnál érzelmesebb vagy

A szíved legnagyobb részben átveszi az uralmat az észérvek felett és nem is nagyon tudsz tenni ellene semmit. Mintha elvesztenéd a kontrollt az érzelmeid felett, ami nagy zűrzavart kelt az elmédben. A szőnyeg alá söprés soha nem megoldás.

5. Minden kissé irreálisnak tűnik

Az életed minden aspektusára igaz, hogy nem érzed magad két lábbal a földön. Érzed, hogy valami furcsa körülötted, de nem tudod megmagyarázni, hogy mi lehet az oka. Más színben látod a dolgokat, kissé olyan, mintha félig álmodnál.

6. Több énidőre van szükséged

Az egyedüllét kezd a menedékeddé válni. Sokkal szívesebben töltesz időt magaddal, mint másokkal és ilyenkor olyan elfeledett, régen történt dolgok járnak a fejedben, amelyekkel egyáltalán nem foglalkoztál az elmúlt időben.

7. Szinkronicitás

Amikor a véletlenek (amelyek lényegében nem léteznek) sora történik meg veled nap, mint nap. Ismétlődő számok egyre gyakrabban és számodra sokat jelentő szimbólumok bukkannak fel a környezetedben. Ezek spirituális útmutatók is lehetnek számodra.

8. Nagyobb benned a szenvedély, mint valaha

Sokkal motiváltabb vagy, mint eddig bármikor. Rengeteg dolog képes inspirálni. Hirtelen kezdesz megérteni olyan dolgokat, amelyek eddig homályosak voltak. Könnyen jó kedvre tudsz derülni és úgy érezd, hogy bármit képes vagy elérni, amit a fejedbe veszel.

9. Úgy érzed, hogy valami nagy dolog vár rád az úton

Bár nem tudod, hogy pontosan mi az, de érzed, hogy valami nagy dolog fog érkezni. Ne félj a változástól. Bár soha nem könnyű, de mindig jót eredményez. Ne állj ellen, hanem add át magad neki.

tudasfaja.com


Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!