A 2020-as év szerelmi mantrái: mond őket minden hónapban, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe

A 2020-as év szerelmi mantrái: mond őket minden hónapban, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe

Úgy érzed, hogy túl sok mindenen ment már keresztül a lelked, és nem tudnál elviselni egy újabb nehéz évet? Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást: álmodd meg és teremtsd meg te magad azt az életet, amit leginkább szeretnél!

Nem tudod, hogy hogyan találj rá a lelki társadra? Járj nyitott szívvel, összpontosíts a szerelemre, és mondogasd rendszeresen az alábbi szerelem-vonzó mantrákat.

Január

A szívemben lakó szeretetet választom. Elfogadom, és eggyé válok az érzéseimmel, csak így találhatok rá az önmagamhoz vezető útra. Többé nem veszek el a jelentéktelen és apró problémákban.

Február

Bízom magamban, és tisztában vagyok azzal, hogy az Univerzum a legjobb utat szánta nekem. Elfogadok minden akadályt, hiszen csak ezek által vagyok képes a fejlődésre. Készen állok rá, hogy a dolgok jó oldalát lássam ezután!

Március

A kapcsolatok számítanak. A történetek inspirálnak. Sokkal nyitottabb leszek, és megpróbálok teljes mértékben a jelenben élni. Készen állok rá, hogy befogadjam az igazi szeretetet.

Április

Harcolok a szeretetért, harcolok a boldogságért, készen állok harcolni azért is, hogy rátaláljak a lelkitársamra. Hátam mögött hagyom a múltat és nyitott szívvel tekintek a jövő felé, hiszen tudom, hogy ott vár rám az igaz szerelem.

Május

Bízom az Univerzumban, tudom, hogy az igazi szerelem éppen úton van felém, és egészen pontosan abban a pillanatban fog elérni hozzám, amikor már készen állok arra, hogy megfelelően szeressek.

Június

Mindenkinek vannak hibái és hiányosságai, de pontosan ezért vagyunk a világ tökéletes teremtményei. Mint, ahogy mindenki más, én is megérdemlem az igaz szerelmet. Megérdemlem, hogy szeressenek és hogy viszont szerethessek igazán.

Július

Megérdemlem a szerelmet. Mostantól a bőség, a szerelem és a boldogság áramlik az életembe.

Augusztus

Az együttérzés végtelen, és elkísér minden lépésen. A kiteljesedésre koncentrálok, és rátalálok arra az útra, amely a lelkitársam felé vezet.

Szeptember

Hiteles vagyok, valódi és kifejező. Képes vagyok arra, hogy igazán szeressek, és megérdemlem az igazi szeretetet.

Október

Optimista vagyok és mosolygok, a belső erő hajt előre, és felemelt fejjel megyek minden nap a szerelem felé vezető úton. Tudom, hogy egyszer rátalálok!

November

Már olyan messzire eljutottam, bátran folytatom tovább az utam. Kitartó vagyok, tudom, hogy már nincs túl sok, míg rám talál a boldogság.

December

Testem minden sejtje kifejezi a szeretetet. Átadom magam a világ legboldogabb érzésének, az igaz szerelemnek.


forrás: https://filantropikum.com/a-2020-as-ev-szerelmi-mantrai-mond-oket-minden-honapban-hogy-bevonzd-a-szerelmet-az-eletedbe/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL