A folyton mosolygó nők titka

A folyton mosolygó nők titka

Rengetegen ismerünk olyan tapasztalt, magabiztos nőket, akik bármi is történik, mosolygósak, és jókedvet árasztanak magukból. Az ilyen nők titka a tapasztalat, és a megfelelő konzekvenciák levonása.

Ők is szenvednek néha. A fájdalom és a csalódások mindenki életében megjelennek, ezek a nők azonban nem adják át magukat a negatív érzéseknek, ezért nem is igazán látszik rajtuk, ha bánatosak. Nem sebezhetetlenek, csak kemények, a szó legjobb értelmében.

Ezek a hölgyek már számtalan csatát megvívtak, kilátástalannak tűnő helyzeteket oldottak meg. A kulcs a hit abban, hogy lelkiismeretes munkával, türelemmel és odaadással előbb-utóbb ismét boldog időszak következik.

Egy ilyen nő már sok párkapcsolati csalódáson is túl van. Akárhányszor törték össze a szívét, nem vesztette el a hitét a szerelemben. Tudja, hogy képes lesz még igazán szeretni, és őt is így fogják viszont. Energiáit nem a felesleges viták, hanem az élményszerzés, a másik mélyebb megismerése köti le.

Ismerik a fájdalmat, tudják, hogy olykor kockáztatni kell. Aki kivonja magát a fontos dolgokból, sosem fog elérni semmi olyat, amire legbelül vágyakozik. Akár barátok szúrták őket hátba, akár munkatársak packáztak velük, tiszta lelkiismerettel tudták lezárni a rossz időszakokat.

Lezárni a múltat, amikor eljött az ideje, felállni a padlóról, és újrakezdeni. Ez az a képesség, ami az ilyen nőket erőssé, magabiztossá, és pozitívvá teszi.

Nem panaszkodnak, cselekednek. Nem másoknak akarnak megfelelni, a saját feladataikra koncentrálnak. A kudarcot tanulási folyamatnak fogják fel, nem tragédiaként. Tudják, milyen értékes az idő, a jelenben élnek, és kiélvezik a boldog pillanatokat. Igazi harcosok, hatalmas szívvel.

Egy nő, aki mindig mosolyog tudja, hogy mindig van kiút, és hogy saját boldogulásáért ő maga tehet a legtöbbet.


forrás: https://bidista.com/a-folyton-mosolygo-nok-titka/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL