A szimbólum, amelyet választasz, felfedi valódi énedet

A szimbólum, amelyet választasz, felfedi valódi énedet!

Mindannyiunknak megvannak a preferenciáink az életben mindennel kapcsoltban. Ételek, ruhák, zene, hobbi, tanulmányok, stb. Ezeknek a preferenciáknak vagyunk leginkább elköteleződve és ezt minden egyes választásunk tükrözi.

A következő személyiségteszt is egy ilyen választáson alapul. Engedd el magad és hagyd, hogy a tudattalanod döntsön. Pillants a képre és válaszd ki azt a szimbólumot, amely indok nélkül a legközelebb áll hozzád, majd görgess lejjebb és tudd meg, milyen is vagy valójában.

1# Örömteli

Imádod a meleg nyári napokat és bármikor szívesen töltöd az idődet a szeretteiddel víz közelében. Tudod, hogy hogyan kell teljesen elengedni magad és kikapcsolni, minden aggodalom nélkül. Nagyon nehezen lehet kihozni a sodrodból, szinte mindig képes vagy megőrizni a higgadtságodat. Igazán szeretetteljes ember vagy, akivel mások is szívesen töltik az idejüket. Az életben mindig a legjobbra törekszel és másokat is csak jóval akarsz elhalmozni. Ha a fejedbe veszel valamit, azért bármit megteszel.

2# Jószívű

Könnyen kapcsoltba kerülsz másokkal, lelkileg, nagyon spirituális természet vagy. Imádsz túrázni vagy elmerülni egy jó könyvben egy csésze teával. Odáig vagy a kutyákért és a macskákért. Nagyon felelősségteljes típus vagy, aki hisz az őszinteségben, a kemény munkában. Az emberek vonzódnak hozzád az empatikusságod miatt. Mindig van egy jó történet a tarsolyodban.

3# Csendes

Higgadt, nyitott  és közvetlen típus vagy, akinek nagyszerű stílusérzéke van és ez nem csak a divatra értendő. Biztosan van macskád vagy volt ezelőtt valamikor. Független típus vagy és bízol a megérzéseidben. Támasza vagy a hozzád közel állóknak, rád bármikor lehet számítani a szükségben. A céljaid tekintetében nagyon magabiztos vagy. Tudod, hogyan érd el őket, még akkor is, ha rengeteg akadállyal kell megbirkóznod út közben.

4# Jópofa

Te vagy a lelke minden összejövetelnek, eseménynek, amelyen részt veszel. Az emberek imádják a spontán, eszelős természetedet. Ha kimozdulsz valahová, akkor nagy valószínűséggel soha nem érkezel haza korán, hiszen mindig belebonyolódsz valamilyen kalandba. Vég nélkül képes vagy jókedvre deríteni a környezetedet. A lelkesedésed példaértékű és a szellemességed párját ritkítja. Állandóan tele vagy meglepetésekkel.

5# Racionális

Nálad gyakorlatiasabb embert aligha hord a hátán a föld. Az emberek állandóan hozzád fordulnak segítségért, hiszen nagyon megfontolt vagy és képes vagy minden egyes helyzetet teljes egészében látni és értékelni. Nagyon kiegyensúlyozott vagy.

Kreativitásod határtalan, tele vagy remek ötletekkel. Szívesen vagy egyedül és ilyenkor állandóan pörög az agyad új teóriákon, nagy kérdéseken. Mivel kissé introvertált vagy, ezért sokkal jobban ki tudsz jönni azokkal az emberekkel, akik hasonló nézeteket vallanak, mint te. Ha úgy érzed, hogy egy eszme helyes, azért tűzön-vízen át kiállsz.

6# Megingathatatlan

Szilárd véleménnyel vagy a társadalomról és a politikáról. Imádod a hangos zenét és nem félsz vad dolgokat csinálni a szabadidődben. A szeretteiddel mindig őszinte, támogató és hűséges vagy. Az életedet ajándéknak tekinted és igyekszel kihozni belőle a legtöbbet. Úgy gondolod, hogy az élet értelme minél több tapasztalatot szerezni és minél több lehetőséget kiaknázni. Örömödet és bánatodat egyaránt érzékletesen megosztod a hozzád közel állókkal. A pohár számodra mindig félig teli. Könnyen megbocsátasz, nem szeretsz haragot tartani.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL