Áldás, bőség, szerelem – ha szükséged van rá, ez a cikk neked szól!

Shiatsu - Áldás, bőség, szerelem – ha szükséged van rá, ez a cikk neked szól!

Áldás, bőség, szerelem – ha szükséged van rá, ez a cikk neked szól!

Anyagi jólét és szerelem bevonzására és megerősítésére szolgál ez a praktika.

Kezdetnek alaposan nagytakarítást kell elvégezni az otthonunkban. Ezzel szüntetjük meg negatív, megreked energiáinkat. Miután elvégeztük a nagytakarítást, a következő lépésként tengeri sót szórunk szét a lakás minden pontjába úgy, hogy a bejárati ajtónál kezdjük és az órajárással megegyező irányba haladunk. A lakás mindegyik helyiségében végezzük el ezt a műveletet.

Miközben szétszórjuk a sót, helyezzünk el egy-egy gyertyát és egy-egy füstölőt mindegyik helyiségbe. A gyertyákat és a füstölőket nem szabad eloltatnunk, hanem hagynunk kell végig égni és csak utána kezdhetjük el a szerelem és anyagi jólét bevonzásának illetve megerősítésének szertartását.

Szükségünk lesz még egy iránytűre, amellyel kimérjük a lakás északi és déli irányát.

Északi részre helyezzünk el anyagi bőség szimbólumát, ami lehet felfelé álló orrú elefánt, Buddha, vagy pénzérme.

Déli részre pedig a szerelem szimbólumát, gyertyát, delfinpárt vagy lovat. Abban az esetben, ha valakinek nincs párkapcsolata vagy szeretné a meglévőt megerősíteni, akkor napnyugta után, a déli részen gyújtsa meg a gyertyát, szórjon közé kör alakban fűszernövényt (bazsalikom, mente, kakukkfű vagy rózsaszirom) és természetesen még a szimbólum valamelyikét is oda kell helyezni.

Próbáljunk a gyertya közelében maradni míg le nem ég. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor elolthatjuk, de lehető legrövidebb időn belül folytatnunk kell a szertartást. Míg a gyertya ég, érdemes a saját szavainkkal megfogalmazni vágyainkat, például : „Szerelem lángja lobbanjon fel! Hozd el, akit szeretek, hozd el, aki szeret!”Ezt a szertartást minden esetben a telihold éjszakáján kell elkezdeni és 7 napon keresztül minden este ismételjük meg. Amikor véget ér a szertartás, a szerelmi szimbólumokat továbbra is ott kell tartani a déli részen, azaz a szerelem területén.

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!


FORRÁS: https://ketkes.com/aldas-boseg-szerelem-ha-szukseged-van-ra-ez-a-cikk-neked-szol/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL