Angyali üzeneted a mai napra: Az Ég ajándéka

Angyali üzeneted a mai napra: Az Ég ajándéka

Drága gyermekem,

Ma az ég ajándékát hozom neked, egy angyali üzenetet, amely elhozza számodra az égiek szeretetét és bölcsességét. Az angyalok azt üzenik, hogy ma egy új lehetőség vár rád, amely hozzájárulhat a személyes és szakmai fejlődésedhez. Ne félj lépni előre, bízz az égiek vezetésében, és hagyd, hogy az univerzum a legjobbat hozza ki belőled. Az angyalok kérnek, hogy ma különösen figyelj a gondolataidra és szavaidra, és legyenek pozitívak és építőek. Ha szükséged van segítségre, hívd az angyalokat, és bízz benne, hogy segítséget kapni fogsz. Legyen ma a szeretet az iránytűd, és engedd, hogy az angyalok által sugárzott szeretet vezesse utadat. Áldott legyen a napod, és legyen békesség a szívedben.

Szeretettel, Az angyalok


 1. https://www.alternativegeszseg.hu/2020/04/30/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-teljesitoje-kivanjunk-egyutt/

  Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


  Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


  A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


  Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

  CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


  Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


  Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

  [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


  Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


  Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


  Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


  Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
  POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

  Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
  TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

  Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

  SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

  Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
  VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

  Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
  ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

  Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
  ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK