Az év utolsó Teliholdja igen erős energiákat mozgat meg!

Az év utolsó Teliholdja igen erős energiákat mozgat meg!

A 1212-es numerológiai szám nagyon erős energiákat nyit meg, éppen ezért december 12-én, szerdán olyan kozmikus eseményeket tapasztalhatunk meg, melyek mindannyiunkra erős hatással lesznek. Érzelmi felfedezések, de személyes fejlődések, átalakulások is érezhetőek lesznek.

A decemberi Telihold a téli napfordulóhoz legközelebb eső Telihold lesz, mely hosszabb és sötétebb éjszakákat hoz.

A 12-es szám teljességet képvisel, lehetőséget ad arra, hogy elengedjük azt, ami már nem szolgál minket, és új, hasznosabb energiákat engedjünk közel magunkhoz. Segít abban, hogy megoldást találjunk a problémás helyzetekre, most sokkal könnyebben fel tudjuk adni a régi, káros szokásainkat is.

A tudatosság és a megújulni vágyás fogja jellemezni ezt az időszakot. Könnyebben megértjük azt is, hogy valójában mi történik az életünkben, és a környezetünkben.

Egy nagyon intenzív energiaszintet hoz magával a december 12-i időszak, amelyeket jól tudunk hasznosítani, ha a dolgok pozitív oldalára koncentrálunk. Bármennyire is az álmainknak szeretnénk élni, próbáljunk meg két lábbal a földön maradni, hiszen nagy szükségünk lesz ebben az időszakban a racionális gondolkodásunkra is. Sokkal érzékenyebbek leszünk, felerősödnek az érzelmeink, és az intuíciós képességünk, de meg kell küzdenünk a saját démonainkkal is.

Az anyagi és a szerelmi életünket is érinteni fogják ezek az energiai változások, számos meglepetésben és kihívásban lehet részünk. Bizonyos késések és korlátozások okozhatnak némi fejfájást, de próbáljunk meg a lehető legkiegyensúlyozottabbak maradni.

Nehéz döntéseket kell meghoznunk, a szívünk és lelkünk is válaszút elé lesz állítva, de ezek a lépések az anyagiak területén is változásokat eredményeznek. A spontán döntések nagy szerepet fognak játszani ebben a hónapban az életünkben, legyünk egy kicsit lazábbak, ne ragaszkodjunk görcsösen egy bizonyos elképzeléshez. Az, hogy mennyire lesz jó ez az időszak számunkra, az attól függ, hogy mennyire vagyunk kiegyensúlyozottak.


forrás: https://filantropikum.com/az-ev-utolso-teliholdja-igen-eros-energiakat-mozgat-meg/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL