Az igazán jó ember ritka kincs

Az igazán jó ember ritka kincs

Ezek azok az emberek, akik átölelnek, és segítenek a megtört szívünknek újra szeretni. Nem gyámkodnak felettünk, és nem mutatnak eltúlzott gondoskodást az irányunkba. Ehelyett inkább nagyon türelmesek.

Ezek azok az emberek, akik átölelnek, és segítenek a megtört szívünknek újra szeretni. Ők azok, akikkel leélheted az életed. Azok, akik megmutatták, hogy világunk csodálatos hely. De mindenekelőtt a jó emberek azok, akik minden nap motiválnak téged, hogy jobb és boldogabb legyél.

Nem gyámkodnak felettünk, és nem mutatnak eltúlzott gondoskodást az irányunkba. Ehelyett inkább nagyon türelmesek. És ez a türelem lehetővé teszi számukra, hogy másoknak szabadon lehessenek saját maguk.

Miután találkoztál velük, magad is jobb ember leszel. Erősebbé és lelkileg gazdagabbá tesznek téged.

Az igaz kedvesség azt jelenti, hogy valakinek megvan a bátorsága arra, hogy helyes dolgokat hajtson végre.

Ezeknek az embereknek különleges érzéke van az igazságossághoz, és szilárdan tudják, mi az, ami igaz. Szavaik mindig reményteljesek, és amint képesek véleményt formálni, készen állnak arra, hogy az élet fontos leckéit megtanítsák másoknak.

A jó emberek őszinte személyek. Azt teszik, ami helyes, még akkor is, ha éppen senki sem látja.

Jó embernek lenni az egyik legjobb tulajdonság, amelyről csak álmodhatunk. Néhány ember számára ez veleszületett képesség, és csak néhány szerencsés ember képes más emberek érzéseit átérezni, és képes segítséget nyújtani nekik.

Ez a különleges érzékenység teszi összehasonlíthatatlanná és felejthetetlenné ezeket az embereket. A kedvességet néha a barátságosság egészíti ki, ami kivételesé teszi az ilyen embert.

A jó embereket megkülönbözteti a bölcsességük, mert tudatosan, vagy előre tudják: mindent, amit másokért csinálnak, valójában magunkért is csinálják.

Ezeknek az embereknek nem feltétlenül van kifogástalan megjelenésük, szépségük, erejük belülről fakad. Mert a legszebb emberek azok, akik szembekerültek az élet nehézségeivel, annak súlyosságát és igazságtalanságát a szemük előtt látják. Saját sérülékenységükkel és tehetetlenségükkel tisztában vannak, akik valódi bukásokat és nehézségeket tapasztaltak már meg.

Megtanultak megbocsátani, tovább haladni az úton és segítő kezet nyújtani, még akkor is, ha maguk is veszteségeket szenvedtek. Ők így, ezzel mutatják meg az igazi nagyságukat.

Köszönet illeti ezért az ilyen csodálatos embereket, akik nagyon sokat adnak nekünk, nem számítva arra, hogy valamit cserébe kapjanak. Ők egyszerűen felbecsülhetetlenek.


forrás:https://bidista.com/az-igazan-jo-ember-ritka-kincs/

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL