December 22-én lesz az év leghosszabb Teliholdja a Rák jegyében! Mágikus energiaáramlásokra számíthatunk!

energiaáramlásokra - December 22-én lesz az év leghosszabb Teliholdja a Rák jegyében! Mágikus energiaáramlásokra számíthatunk!

December 22-én lesz az év leghosszabb Teliholdja a Rák jegyében! Mágikus energiaáramlásokra számíthatunk!

December 22-én, magyar idő szerint 18 óra 49 perckor egy csodás Telihold kialakulása fog bekövetkezni, mégpedig a Rák jegyében, amely egyben 2018 leghosszabb Teliholdja is lesz, ami pontosan a téli napforduló idejére esik.

Scott Sutherand, a Weather Network meteorológusa szerint a december 22-i Telihold összesen 15 óra 32 percig fog tartani, ezért ez lesz az év leghosszabb ideig tartó Teliholdja.

Az említett napon az Uránusz bolygó hatása is érződni fog, mégpedig arra ösztönözhet bennünket, hogy ne foglalkozzunk a negatív dolgokkal, a haraggal, az áskálódással, figyeljünk inkább az élet szép, meghitt pillanataira, mert ha így teszünk, akkor számos lehetőségben lesz részünk, és az Univerzum megad mindent, amire vágyunk.

A Rák jegyében létrejövő Telihold a család, az otthon, az érzelmek fontosságára hívja fel a figyelmet. Arra ösztönöz, hogy tárjuk ki a szívünket, legyünk nyitottak a szeretetre, az odafigyelésre, embertársainkra, majd bocsássunk meg magunknak a múltban elkövetett hibákért.

A Teliholddal szemben helyezkedik el a Nap, amely felerősítheti a duális érzéseket, akár mini krízis helyzetek is előfordulhatnak. Ezek arra is megtaníthatnak, hogy legyünk türelmesek az emberekkel, és így könnyebben el tudjuk érni a céljainkat. Az is fontos, hogy a Telihold erősíti az önbizalmunkat, a családba vetett hitünket.

Meg kell említeni még a Neptunusz és Vénusz együttállását is, amely kedvez a pihenésnek, az együttérzésnek, a nyitott szemmel való álmodozásnak, valamint a lelki kapcsolatok ápolásának.


FORRÁS: http://filantropikum.com/december-22-en-lesz-az-ev-leghosszabb-teliholdja-a-rak-jegyeben-magikus-energiaaramlasokra-szamithatunk/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL