Drága gyermekem: “Mikor megöregszem kérlek légy türelmes velem, amikor te kicsi voltál én is türelmes voltam veled”

Drága gyermekem: “Mikor megöregszem kérlek légy türelmes velem, amikor te kicsi voltál én is türelmes voltam veled”

Azon a napon amikor látod, hogy megöregedtem, kérlek legyél türelmes velem és ami a legfontosabb, próbáld megérteni azt, hogy min megyek keresztül.

Akkor amikor majd beszélgetünk és megismétlek egy dolgot ezerszer, kérlek ne szakíts félbe és ne mondd azt, hogy ezt már elmondtad ez előtt egy perccel. Próbálj meg emlékezni arra az időre, amikor kicsi voltál és én minden este ugyanazt a mesét olvastam el neked, addig ameddig el nem aludtál.

Amikor majd nem akarok fürödni, ne legyél mérges rám, gondolj vissza a gyerekkorodra amikor szaladnom kellett utánad azért, hogy betegyelek a kádba és megfürösszelek.

Amikor azt fogod látni, hogy nem boldogulok a technológiával, akkor adj nekem időt, hogy megtanuljam és ne nézz rám csúnyán. Emlékszel amikor próbáltalak megtanítani arra, hogy egyedül egyél, egyedül öltözz és, hogy megfésüld a hajad minden nap? Amikor látod, hogy öregszem kérlek legyen türelmed hozzám és értsd meg, hogy min megyek keresztül.

Ha elfelejtem azt, hogy miről beszélünk, kérlek segíts, hogy eszembe jusson és ha nem sikerül, akkor ne haragudj rám. Tudnod kell, hogy a legfontosabb dolog számomra az, hogy a közeledbe legyek.

Amikor a lábaim fáradtak és öregek lesznek és nem fogok tudni úgy mozogni mint te, akkor fogd meg a kezem és segíts úgy, ahogy én is segítettem neked amikor járni tanítottalak.

Amikor eljönnek azok a napok, ne légy szomorú csak légy mellettem és érts meg engem. Szeretettel körülvéve akarok az életem végéhez érni. Értékelni fogom és meg fogom köszönni neked azokat a perceket, amelyeket együtt tölthettünk. Nagy mosollyal és hatalmas öleléssel, azt akarom mondani neked, hogy mindig szerettelek és szeretni foglak drága kislányom.


FORRÁS: https://bidista.com/draga-gyermekem-mikor-megoregszem-kerlek-legy-turelmes-velem-amikor-te-kicsi-voltal-en-is-turelmes-voltam-veled/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL