Egy új élet kezdete

Egy új élet kezdete

Biztos vagyok abban, hogy lassan Neked is eleged van abból a helyzetből, ami körbevesz Téged. Nem a társaságra, a családra vagy az anyagiakra gondolok, hanem a gyorsan változó helyzetekre, az oktalan támadásokra, a képmutatásokra, hazugságokra, a tehetetlenségre. Arra, hogy nehezen tudsz előre tervezni, hiszen általában valamilyen hirtelen, váratlan esemény megváltoztatja a dolgok irányát, menetét. 

Talán Te is minden héten várod, hogy a következő majd jobb lesz… hogy megcsillan a remény. De újra visszarántanak a szürke hétköznapok.

Ugyanakkor azt mondom Neked, hogy abban, hogy ez egy szükségszerű változás! Az energiák kedvezőek, hogy minden nehézségtől megszabaduljunk végre. Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha eddig dolgoztunk magunkon, fejlődtünk és már sok megértéshez jutottunk. 

A fájdalmas időszak mindig megfelelő arra, hogy másként kezdj tekinteni a dolgokra. Most erőt meríthetsz a folytatáshoz, ha elkezded látni a történések értelmét.

Ez nem jelenti azt, hogy megszűnnek a szenvedések, de hidd el, sokkal könnyebben viseled őket, ha tudod, hogy minden az érdekedben történik, és minden esemény a tisztulásod része. 

Ne dugd homokba a fejed, hanem addig meditálj egy-egy történésen, míg nem látod tisztán, mit akar tanítani Neked. A megértés mindig magával hozza a feloldozást. Megtanultad a leckét, nincs tovább szükséged arra, hogy megismétlődjön mindez. Ha úgy érzed, nem tudsz tisztán látni egy-egy helyzetben, akkor egész egyszerűen fogadd el a létezését. Fogadd el, hogy itt van, köszönd meg, hogy tanít Téged! Előbb-utóbb kiderül, mi a lecke és kinek szól.

Gondolom sokszor elgondolkodtál már azon, vajon mit tehettél előző életeidben, ami miatt olyan nehéz most minden? Mivel vívhattad ki ezt a nehéz sorsot?

Talán nem nyugtat meg, de majdnem minden ember hasonlóan érez. Ebben a különleges időszakban most a lelkünk mélyéről előtörtek azok a mélyen elásott fájdalmak és félelmek, amikkel eddig nem akartunk szembenézni. Embertársaink tükröt tartanak elénk, bevonzzuk azokat, akik segítenek feldolgozni ezen érzéseket. Legtöbbször nem túl kellemes formában kapjuk, de így legalább nem tudjuk nem észrevenni őket. Köszönjük meg a tanítást, majd lépjünk tovább. Ne akarjunk bosszúskodni, újabb karmákat gyártani. A másik csupán saját bizonytalanságát és boldogtalanságát közvetíti ilyenkor felénk. Egy tudatos ember nem fogja a másikat megalázni, bántani, még akkor sem, ha késztetést érez rá. Tudja, hogy nem a bosszúnak, és a méregnek kell energiát adni, hanem a megoldásoknak. Ha valami zavar a másikban, azon kell elgondolkodnom, vajon miért is érzek így? Ott még feladatom van magamon.

Azt hiszem, ez egy magányos időszak, hiszen rengeteg feladattal kerülünk szembe, és jó, ha mindenki a saját megoldásain dolgozik. Ne akarj senki helyett dolgozni, bőven elég a sajátod. Ne vond el a figyelmed a problémáidról, és ne a másikéval törődj. Nézd ki belőle végre, hogy Ő is képes megoldani a helyzetét.

Talán a legjobb tanácsa, mit most adhatok az, hogy addig ne lépj túl, míg meg nem oldottad, ami annyira zavar! Szenteld rá minden idődet, energiádat és tarts ki, míg nem születik megoldás! Hiszen annyi felesleges dologra pazaroljuk erőnket, ideje ebben is tudatosnak lenni! Ha kitartó vagy, megjön a megoldás is!

A jövő már nem lesz ilyen magányos, hiszen elkezdünk megnyílni az új lehetőségeknek.

Végy egy jó mély lélegzetet, ég ugorj! Meríts most erőt a sok eddigi szenvedésből! Hidd el, képes vagy bármit megoldani, hiszen pontosan tudtad, amikor összeraktad odafent ezt az életet! Bízz magadban, a képességeidben, és főként az érzéseidben. A legjobb iránymutatók.

Haladj a befelé vezető úton, ismerd meg jobban Önmagad! Így vagy úgy, eltelik ez a néhány hónap. Miért ne töltenéd hasznosan? Miért ne töltenéd azzal, hogy megalapozod a jövődet? Azt a jövőt, amiről oly régóta álmodsz.

De ehhez elsőként fogadd el a jelenlegi helyzetedet. Ez nem egy büntetés, hanem egy megváltás. Félelmek és fájdalmak nélkül élhetsz a jövőben, ha kitisztítod ezt a sok szemetet. Ezekkel a lelkedben nem tudsz boldog lenni, egyszerűen nincs neki hely. Hidd el, erős vagy, és kibírod. Bármiben is vagy, bárhol is élsz, bármit is mondtak Neked, KÉPES vagy arra, hogy meggyógyítsd a tested és a lelked!

Minden válasz ott van a lelked mélyén, és erő is adatott hozzá Neked! Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és megmondják, hol kellene lenned és mit kellene csinálnod. Csak haladj az utadon tiszta szívvel, a többi már eldőlt régen odafent. Ne nehezítsd a sorsod azzal, hogy ellenállsz.

Semmivel nem vagy kevesebb senkinél. Ahol ezt éreztetik Veled, onnan sétálj el. Képes vagy bármire, az erő ott van a szívedben. Biztos vagyok abban, hogy egyszer hálával fogsz visszagondolni erre az időszakra, hiszen olyannyira erős lettél általa, hogy soha többé nem fognak tudni eltántorítani attól, hogy elérd, amire vágysz.

Ha végre megszabadulsz a sok félelemtől a szívedben, akkor egy újrakezdő, feltöltő, szeretetteljes időszak köszönt be Hozzád.

Csodaszép napokat kívánok Neked, és azt, hogy legyen bátorságod végig csinálni, és merj felnőni azzá, aki valójában vagy!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL