Ez a teszt megmutatja a jövődet!

Ez a teszt megmutatja a jövődet!

Próbáld csak meg! Mit látsz meg először?

Az első dolog, amit ezen a képen látsz, elárulja a JÖVŐDET…

Ha ez egy rovar

Ha az arcodon egy apró „szépségfoltot” látsz, nyilvánvalóan jó látásod van, de azt is jelenti, hogy a szerencse sajnos messze áll tőled. Ha mindeddig nem volt minden túl jó, különösen a munkahelyen, hamarosan jó híreket fogsz kapni. Értékelni fogják és elismeréssel díjazzák az erőfeszítéseidet. A problémákra megoldást fogsz találni. Mindezek mellett, ami a pénzügyeket illeti, e téren is szerencsésnek mondhatod magad. Nagy pénzösszegre számíthatsz! Olyan dolgokat fogsz tudni megengedni magadnak, amelyeket korábban nem tudtál volna megvásárolni.

Egy női alak

Találkozni fogsz valakivel, vagy kapcsolatba fogsz lépni valakivel. Ez a személy sok dolgot hoz az életedbe, továbbá ez a személy nagy hasznodra fog válni, és ezért gondoskodnod kell róla is, mert ez az ember is gondoskodik rólad és megvéd téged. A legkevésbé várt pillanatban fog megjelenni az életedben.

Virág

A siker vár rád! Várj a győzelemre! Ha a közelmúltban játszottál a lottón, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel fogsz most nyerni. Olyan eredményekre és jutalmakra számíthatsz, amelyek javítják az életminőségedet. Keményen megdolgoztál érte, ezért joggal várhatod, hogy kihasználhasd ezeket az előnyöket. Ha most nem olyan jó a helyzet, akkor se ess kétségbe, hiszen hamarosan minden jobb lesz, minden, amit csinálsz, a te javadra fog válni. De ne felejtsd el használni a fejedet a pénzügyi döntések meghozatalakor, mert különben, ha sietsz, akkor elveszíthetsz mindent, akár egy másodperc alatt is.

Egy arc

Ha egy arcot láttál meg legelőször a képen, akkor egyszerre túl sok dologra gondolsz. Azok számára, akik ezt választották, ez jobb tanács, mint amit a jövő mutat. Negatívan gondolkodni és csak azokra a problémákra gondolni, amelyek megoldására nincs befolyásod, nem válik a hasznodra. Egyetlen kivétel van, a stressz. Az egészséged fontos! És minél optimistábban tekintesz valamire, vagy valakire, annál könnyebb dolgod lesz és az életed annál jobbá válik.

forrás: https://bidista.com/ez-a-teszt-megmutatja-a-jovodet/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL