Ez az anyagi jólét mandalája. Ezzel a mandalával bevonzhatjuk azt, amire épp szükségünk van.

Ez az anyagi jólét mandalája. Ezzel a mandalával bevonzhatjuk azt, amire épp szükségünk van!

Kedves Lelki Utazók,

Ma egy különleges kincset hoztam el nektek: az Anyagi Jólét Mandaláját. Ez a mandala nem csupán egy varázslatos látványosság, hanem egy erőteljes spirituális eszköz, amely segít megnyitni a bőség kapuit életetekben. Ez a mandala segíthet nektek bevonzani azt, amire épp szükségetek van – legyen az anyagi jólét, bőség vagy akár egy új lehetőség.

Az Anyagi Jólét Mandalája egy olyan szakrális geometriai minta, amely az Univerzum bőségének és gazdagságának energiáit szimbolizálja. A mandala középpontja a teremtés és az anyagi jólét forrása, ahol a gazdagság és a bőség energiái összepontosulnak.

Így használd:

  1. Elhelyezkedés: találj egy nyugodt helyet, ahol zavartalanul tudsz a mandalára koncentrálni.

  2. Szemlélődés: nézd meg a mandalát, engedd, hogy a formák és színek pozitív hatással legyenek rád.

  3. Meditáció és mantra: hunyd le a szemed, és mond el a következő mantrát: “A bőség áramlik hozzám, a gazdagság természetes része az életemnek!”

  4. Napi gyakorlat: tölts el néhány percet a mandala előtt minden nap, és engedd, hogy az energiája segítse az anyagi jólét bevonzását az életedbe.

Az ima

“Drága Angyalok és Univerzum, köszönöm ezt az Anyagi Jólét Mandalát, amely a bőség és a gazdagság ajándékát hozza nekem! Áldd meg ezt a mandalát, hogy segítse az anyagi javak és a lehetőségek bőségének bevonzását az életembe. Engedd, hogy ez a mandala vezetőm legyen az anyagi jólét útján, és hozzon gazdagságot az életembe!

Ámen.”

Képzeld el, hogy ezzel a mandalával nem csak a saját életedet gazdagítod, hanem másokét is. Minden egyes megosztással növeled a mandala bőségteremtő hatását és segítesz a közösségednek haladni, az anyagi jólét útján.

Oszd meg ezt az üzenetet, és nézd meg, hogyan terjed el a bőség varázsa a világban!

Fogadd szeretettel ezt a mandalát, és engedd, hogy az anyagi jólét fénye betöltse a szívedet és otthonodat!

Namaste. ????????????

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

http://kellenifog.hu/index.php/a-feny-konyve/


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével